Община Ловеч ще участва в Петнадесета туристическа борса “Вашата ваканция”, която се провежда на 20  и 21 април 2017г. в Изложбен център “Флора” в Бургас. За целта на изложението ще бъде оборудван експозиционен щанд от 6 кв.м, на който общината ще представи своите туристически обекти, природните забележителности и  културния календар на събитията за годината.

Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.

Програмата на борсата включва туристическо изложение, където се представят  възможностите на общини и фирми, представяне на туристически обекти и услуги в сферата на туризма. Участват също и туроператори и турагенти, хотелиери и ресторантьори, производители и дистрибутори на продукти за туризма, рекламни агенции е туристически сдружения и други.  Участниците представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно-информационни материали на своите  изложбени щандове.