Община Ловеч участва със свой щанд на 34-тата Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, която се провежда от 15 до 17 февруари 2017 година в „Интер Експо център“ – София. Ще бъдат представени основните туристически обекти като Покрития мост, Средновековната крепост, Музеят на вода „Дели Хамам“, Деветашката пещера  и други. На нашия щанд ще може да се получи информация за възможности за нощувки, екскурзии и други опции за туризъм. Осигурени са условия за директни бизнес контакти, договаряне на туристически програми, атракции и фолклорни програми, културни събития, предвидени са дегустации и други изненади.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабният туристически форум в България, предназначен за професионалисти и широка публика. През 2016 година участие взеха над 380 фирми от 22 страни и България.

Участници са българските общини, национални туристически организации, асоциации и сдружения, туристически фирми и агенции, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове,  транспортни организации, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.

Първият ден на изложението е отворен само за професионалисти. Това е времето за спокойни  работни срещи между партньорите. Следващите два дни входът е отворен за всички любопитни.

Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО и се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

2 коментара

  1. На гостите на Ловеч вероятно общината ще препоръча като място за нощувки хотел “Царяна” на герберката Ценка Лазарова,член на борда и на Общински пазари-Ловеч ЕАД.Все пак на Лазарова трябва да бъдат осигурени приходи!

  2. sled 3 , 4 godini 6te trqbva da go zatvorite toq grad 6toto si4ki izbqgaxa grad v glad i bezrabotie

Comments are closed.