OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Улица “Хан Кубрат” вече е разчистена от падналите скални късове

Община Ловеч успя да организира за броени часове разчистването на затворената улица „Хан Кубрат”, където тази сутрин върху пътното платно се срути огромна скала. Благодарение на извиканата от инж. Ивелина Радевска, зам.-кмет на Общината, фирма със специализирана техника, участъкът до Железния мост вече е проходим. Скалната маса бе тежка няколко тона и трудно можеше да се премести по друг начин.

Община Ловеч призовава водачите на МПС да преминават през района с повишено внимание и съобразена скорост. В кратки срокове специализирана фирма ще направи преглед на всички скални склонове на Стратеш и ще извърши обрушване на проблемните участъци. Скъсаната предпазна мрежа ще бъде възстановена, в момента е поставена сигнализираща лента.

Както съобщихме по-рано, инцидентът е без жертви и материални щети. Сигналът бе подаден около 11.00 часа от граждани. На място веднага пристигнаха служители на общинското звено „Контрол и сигурност”, от общинската фирма „Еко” ЕАД  – Ловеч, от полицията и противопожарната охрана.

 

1 коментар

  1. Добре е, когато бързо се отстраняват проблеми.
    Само не разбирам защо трябва да ни идиотизират с неща като обаждане по телефон на пеперудката, за да си поръча пица. Специализирана техника, извинете, пица по телефона си поръчват и децата от детската градина, когато имат необходимия бюджет. Честно, започват да ми липсват новините, че някой управник нещо прави. Оставам с убеждението, че се скатават.
    Кол център, заместник кметът е на телефона, вашият разговор се записва от съображения за сигурност. И това е нещо.

Comments are closed.