dupkilovech2703157Община Ловеч продължава текущите ремонти по уличната мрежа. Изпълнител е „Пътприбор“ ООД – София, стойността на договора за строително-монтажните работи е 91 хил. лв., съобщават от пресцентъра на градската администрация.

Ремонти ще бъдат извършени в кварталите „Дикисана“, „Здравец“ и „Младост“, както и по основните транспортни улици в града – „Д-р Съйко Съев“, „Княз Имеретински“, „Никола Петков“, „Димитър Пъшков“, „Осъмска“ и „Ал. Кусев“.

В кв. „Дикисана“ започва изкърпване на асфалтовата настилка (общо 1800 кв. м) по улиците „Дикисанска“, „Цар Иван Шишман“, „Чаталджа“, „Ал. Батемберг“ и „Велики Преслав“. Предстои основен ремонт на ул. „Ил. Ловчански“. Отделно предстои и провеждане на процедура по Закона за обществените поръчки за възлагане на основен ремонт на ул. „Отец Паисий“.

В ж. к. „Здравец“ по същия договор ще бъде извършен ремонт на 400 кв. м улична мрежа – изкърпване и локален ремонт на входа на квартала откъм бул. „Мизия“ и локален ремонт на площадка до бл. 213.

В ж. к. „Младост“ са предвидени за ремонт 1000 кв. м улична мрежа, включително и Околовръстното по ул. „Рязан“. Изкърпване и полагане на износващ пласт ще се прави на улицата зад магазина на „Слави мес“ по посока Параклиса.

Предстои подготовка за провеждане на процедури по Закона за обществените поръчки за ремонтни дейности на уличната мрежа в града за 160 хил. лв.

8 коментара

  1. Искам да дойдете и да видите вчера как се “кърпиха” улиците Княгиня Невина ,Дикисанска , Велики Преслав и невероятният постигнат резултат.

  2. А, да сте чували за ул. ” Харманска”? Не, там дупки няма! Това са ями, които всеки момент, ще погълнат всичко преминало по нея.

  3. Ей Кмете Наш любими! Накарай фирма “Трейс” да позапуши поне със сипица дупките в квартал “Червен бряг”, че започва да става нетърпимо и непроходимо!

  4. УЛИЦА “Д-Р НИКОЛА СЯРОВ” НЕ Е РЕМОНТИРАНА ОТ МНООООГО ГОДИНИ !!! ВИЖДАМ , ЧЕ И СЕГА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА !!!

  5. Нищо не става с това кърпене…след няколко месеца дупките отново се отварят.Това наистина си е предизборно…

Comments are closed.