parkingpazar2406151Ина Жейнова

От известно време Община Ловеч се подиграва с жителите на града, като им събира такса паркинг на улица, до пазара и забележете САМО в сряда! Каква НАГЛОСТ!!! Виждаме табела – “платен паркинг”. А КЪДЕ Е ПАРКИНГА??!?!?!?!?! “Паркинга” всъщност е тротоара предназначен ЗА пешеходци!!!

Г-н Минчо Казанджиев или какъвто е там, не знае ли, че на тротоар Е ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕТО и се предполага, че трябва да се събира глоба за спрени коли, а не такса паркинг.

Какъв срам! Какъв смях!!

Пешеходците милите вървят по шосето, за да може колите да си паркират на тротоара …… какъв парадокс и то в цяла България!!!! И с каква наглост кмета е решил да изкарва пари на гърба на и без това бедния ловешки жител!!!!???

И с каква наглост това е само един ден в седмицата – сряда, когато е пазара!

И с каква наглост това се извършва на тротоара, на който се предполага, че трябва да вървят пешеходци!!!

Нямам нищо против да дам левче, дори повече ще дам, ако знам, че тези пари ще отидат по предназначение за хората и града ни!!!

И като са толкова нагли, мръсни и мазни, тези които са измислили това да бяха направили наистина паркинг!!!

ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ и не позволявайте да ни правят на маймуни и да пълним гушите на мазните депутатчета, кметчета и тем подобни!!!

7 коментара

  1. Табели с такъв надпис има и на паркинга срещу ВиК. Интересен е въпроса кой е одобрил събирането на такива такси САМО в сряда и има ли ги описани тези улици в Наредба №2 на ОбС! Ама що ли питам като жената на Председател на ОбС работи в “Общински пазари” ..Явно това е тяхна инициатива..

  2. Ако мисля по ловешки ще кажа, малко ли са другите проблеми …тук се изброяват…мрън-мрън… че с това ще се занимава. Добре съм от друго тесто – поздравявам ви за изразената позиция и правилно зададените въпроси, дано еуфорията продължи и след изборите

Comments are closed.