lovechobshtina103121От предоставената справка става ясно, че младите хора са 21, от които 12 са мъже. Има още четирима, които са назначени в същия период, но са напуснали.

Общо назначените служители за периода са 76.  В Община Ловеч има заети 223,5 щата.

Проведени са 15 конкурса за държавни служители, два конкурса за директор на Детска градина и осем подбора по документи и събеседване за свободни длъжности.

3 коментара

  1. Спокойно,още млади хора ще назначи в Общината Кметицата ни.Но това ще стане по-късно,когато младите от Ловеч,заминали в чужбината,ЗАПОЧНАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ/?!/ обещанията на К.Маринова в предизборните й агитки,че при новата кметска власт в Ловеч ще се завърнат всички млади хора,които избягаха зад граница,заради политиката на Казанджиев.

    1. Кико , разбирам ,желанието ти да не се показваш на всеки тук ,но просто постави някаква снимка ,която изразява част от личността ти в настоящето време на профила си тук,така без снимка с това бяло-синьо очертание на мъжка глава е просто свръх-безлично и не даващо повод за вникване дори в умните неща ,които пишеш.Сложи някаква картинка ,образ ,каквото искаш ,но не дръж мястото с очертанието на мъжка глава определено от фейсбук.

    2. Еваала за ведрото настроение,което създава снимката на профила ти!Предпочитам да ме разбират по това,което пиша,а не по картинка.И освен това синьо-бялото очертание на глава като в мъгла си ми пасва добре-“Невидимият споделя!”
      А синьо-сивата мъгла пък пасва на сегашното държавно управление,както и на Ловешкото.

Comments are closed.