kristiqnhelp1308141Община Ловеч отправя призив към своите съграждани да се включат в дарителската кампания за набиране на средства за лечението на 9-годишния Кристиян от София.

На 1 май тази година, докато играе със свой връстник в градинката на НДК, Криси има нещастието да падне в 10-метровата дупка, от която се виждат фонтаните в подлеза. Минути след падането Кристиян е приет в много тежко състояние в Пирогов. Борбата за живота му продължава 3 седмици в реанимация и още 2 месеца в детска неврохирургия. Благодарение на професионализма и интензивните грижи, Криси е стабилизиран и доведен до състояние на т. нар. будна кома.

На 22 юли Криси е изписан от Пирогов и приет в „Св. Наум” за нови изследвания. Той е там и в момента, но днес, на 13 август, е изписан и от там, защото клиничната пътека е изчерпана.

Единственият шанс за Кристиян сега е 3-месечно лечение в Германия, за което са необходими непосилните за семейството 136 224 евро.

Това лечение ще е трамплин за връщането на Криси в нашия свят. След това ще има още много, много работа и за него, и за близките му, но най-важното ще е направено професионално и навреме.

       Бащата на момчето и неговото семейство са наши съграждани. Нека да бъдем съпричастни към болката на младото семейство!

 

 

Дарителска банкова сметка:
Титуляр: Кристиян Красенов Кинчев
Юробанк България АД
IBAN: BG81 BPBI 7942 10 20575301
BIC: BPBIBGSF