По повод  12 октомври – Ден на българската община, всички служители в Община Ловеч получиха скромни подаръци и лично послание от кмета Корнелия Маринова. За връчването се погрижиха  заместник-кметовете Даниел Колев, инж. Цветан Георгиев и Венцислав Христов, както и секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова.

В посланието на кмета се казва:

„Пожелавам  Ви много здраве, много сили, смелост, вдъхновение, енергия и топлина в домовете. Така ще сме единни в общата ни дейност в служба на обществото и издигане  престижа на институцията. Така че един ден всеки от нас с гордост да можем да каже:  „Аз работих за Община Ловеч!“

Специално поздравление бе отправено и към гражданите на Ловеч чрез медиите. Текстът му можеше да се прочете от голямата видеостена на сградата на Община Ловеч. В посланието се припомня, че думата „община“ изразява прекрасно идеята за самоуправляваща се общност. „Тя ни подсказва, че заедно можем да постигнем много повече, отколкото ако сме разделени и противопоставени. Това ни задължава да работим още по-усърдно и всеотдайно за целите на местната власт“, се казва в обръщението на кмета Корнелия Маринова.

Поздравителни адреси по повод 12 октомври Община Ловеч изпрати и до всички съседни общини в област Ловеч, както и до много други общини в страната, с които поддържа тесни връзки.

 

3 коментара

  1. да се научат да работят а не подаръци да получават.

  2. Двусмислено звучи, когато един началник пожелава на подчинените си”… енергия и топлина в домовете…”. Да не кажа заплашително.

Comments are closed.