Община Ловеч е обявила шест конкурса за длъжности, за които се изисква конкурсно начало. Конкурсите са по реда на наредбата за държавни служители за гарантиране прозрачна конкурсна процедура, изградена на принципа на конкуренция въз основа на професионалните и деловите качества на кандидатите.

Конкурсите са за следните длъжности –  Главен експерт „Околна среда“ в Дирекция „Техническа инфраструктура и околна среда“, Главен експерт „Линейна инфраструктура и енергийна ефективност“,  Главен експерт „Културно наследство и културни институти“ и конкурс за длъжността Главен архитект на Община Ловеч.

Вече са известни допуснатите кандидати в другите два конкурси – за длъжността директор на Дирекция „Устройство на територията“ и за началник отдел “Мониторинг и устойчивост на проекти” в административно звено Отдел “Мониторинг и устойчивост на проекти” в Дирекция “Проекти, програми и инвестиции”.

Първи от допуснатите  кандидати за решаване на тест и за интервю на 09.11.2017 г.  ще се яви Даниела Тихомирова Златанова, кандидатстваща за директор на Дирекция „Устройство на територията“.

Повече подробности виж на адрес

http://www.lovech.bg/bg/svobodni-rabotni-mesta/

7 коментара

  1. Какви главни експерти очаква общината с обявените заплати?

  2. Сложете актуална снимка на центъра де, бива ли така….

  3. Изводът е ясен за всички: Цели две години, откакто Корнелия Маринова е кмет, шест държавни служители на отговорни постове в местната власт са работили нелегитимно, незаконно. Обаче са получавали редовно добри заплати . Кой трябва да бъде санкциониран за това грубо нарушаване на Закона?! Неслучайно с избирането на новата кметска управа воглаве с Маринова споделих, че след Освобождението по-слаб /управленски, а не физически!/ и калпав кмет и кметски екип от сегашните Ловеч не е имал !! 🙁

Comments are closed.