proketilovech904152УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

КАНИМ ВИ НА ОБЩЕСТВЕНИ ОБСЪЖДАНИЯ НА:

15.04.2015г. от 17,00ч. в Зала №109 на Дом „Преслав”, ул. „Търговска” №24 в гр.Ловеч на което ще се представят обемно-пространствените решения в два варианта за:

Обект №2 – Рехабилитация на Зоопарк, гр. Ловеч и

Обект №4-  Преустройство на сградата на фондохранилището на Художествена галерия-Ловеч и Регионален историческия музей-Ловеч

16.04.2015г. от 17,00ч. в Зала №109 на Дом „Преслав”, ул. „Търговска” №24 в гр.Ловеч на което ще се избере най-доброто обемно-пространствено решение за изработване на инвестиционен проект за:

Обект № 1- Преустройство и реконструкция на сградата на Младежки дом, гр. Ловеч

Обект № 3-  Преустройство и рехабилитация на Покрит мост, гр. Ловеч

Обект №6 – Рехабилитация и нови пространствени решения на пешеходната зона в централна градска част и рехабилитация на площад  „Тодор Кирков”.

24.04.2015г. от 17,00ч. в Зала №109 на Дом „Преслав”, ул. „Търговска” №24 в гр.Ловеч на което ще се избере най-доброто обемно-пространствено решение за изработване на инвестиционен проект за:

Обект №2 – Рехабилитация на Зоопарк, гр. Ловеч и

Обект №4-  Преустройство на сградата на фондохранилището на Художествена галерия-Ловеч и Регионален историческия музей-Ловеч

Участието и мнението Ви е важно за нас, за да направим града си по-хубаво място за работа и живот.

Благодарим Ви предварително и очакваме Вашето присъствие!

2 коментара

  1. на едно подобно минало събитие микой не се отзова на т.н. обществено обсъждане! Дано поне сега има заинтересовани, не само да плюят в социалните мрежи, че нищо не се правело. Като се стиогне до там да отидеш на място и да си кажеш мнението, вече няма чак толкова отворковци!

  2. Христос Воскресе, Ловеч има шанс за нормално обществено обсъждане….. по Великден стават Чудеса. Сега остава и председателя на ОС да си оправи пропуските в предложенията за новата наредба и може да кажем Во Истину Воскресе. За целта обаче трябва да са налице следните предпоставки:
    1. Жителите на Ловеч да се отнесат до мястото в уреченото време
    2. Да изразят своята позиция и да отправят своите критики и похвали към предложенията
    3. Да контролират активно разходването на парите си (защото да не се лъжем, но реализацията на всеки проект изисква самоучастие на бенефициента т.е. жителите на общината)
    4. Най-вече да осъзнаят значението на думата “демокрация” и острата нужда от явни прояви на гражданско самосъзнание
    5. Да разберат, че всичко зависи от тях и не ще слезе ангел от небесата, който да възкреси все по-загиващото достойнство на “Столицата на Апостола”
    Всяко действие или бездействие ви прави участници във всичко, което се и не се случва във вашия мир.
    Великден е, видяхте ли че стават Чудеса.

Comments are closed.