lovechobshtina103121На 16 юли 2015 г., от 10.00 часа, в заседателната зала на Община Ловеч, ул. „Търговска” № 22 в гр. Ловеч ще се проведе Заключителна пресконференция за отчитане изпълнението на проект „ЕФЕКТИВЕН ЕКИП В ОБЩИНА ЛОВЕЧ“ и удовлетвореността на целевите групи, както и за успешното му приключване.

Поканата за участие в пресконференцията е към представители от държавни агенции, служители в Община Ловеч, кметове на кметства и кметски наместници в населените места в Община Ловеч, неправителствени организации, журналисти от различни медии и всички заинтересовани страни. Пресконференцията е отворена и за граждани.

1 коментар

  1. “Поканата за участие в пресконференцията е към представители от държавни агенции, служители в Община Ловеч, кметове на кметства и кметски наместници в населените места в Община Ловеч, неправителствени организации, журналисти от различни медии и всички заинтересовани страни. Пресконференцията е отворена и за граждани.”

    Не се бойте, поканете гражданите смело, не с половин уста, все едно прокажени каните. Няма да дойдат. Последните останали граждани в Ловеч станаха слатински селяни, гледат си градините, няма с вас да се занимават.

Comments are closed.