OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Община Ловеч забранява през празничните дни от 31.12.2015 г. до 03.01.2016 г. на всички видове МПС да използват стария пряк път към парка „Стратеш, който все още е в ремонт. За целта са поставени забранителни пътни знаци „Влизането забранено“ и от двете страни на отсечката. Въпреки че участъкът е асфалтиран, ремонтът продължава и след празниците. Предстоят довършителни дейности по поставяне на мантинела и др. Мястото е опасно, особено при заледяване, предупреждават от общината. Пътят може да се ползва само от пешеходци, колите към парка трябва да минават по Стария път за Севлиево и да ползват отклонението за „Стратеш“.

От 04.01.2016 г. ремонтните дейности в участъка ще продължат.

3 коментара

  1. Rumen Malek-Kolev, честно, не схванах какво искаш да кажеш! Малко си като “на всяка манджа мерудия”! Този път е на ужасно много години.Това че е стръмен какво? Лошо ли ще стане на някой, ако слезне по него от ресторант “Стратеш”? А ако някой се напие и се пребие по новия асфалт пак ли сложилите знаци ще са виновни?

  2. Няма значение. Вижте само парадокса – сложен е знак, който забранява влизането, а хората смърдят, че не могат да използват пътя. Е да ми е не види не разбирате ли, че ремонтните работи не са свършили и ако нещо лошо се случи после кой ще е виновен. Има една приказка и нас-йинава работа ама циганска. ..

Comments are closed.