opakedn2005131На 11.06.2013 г. в община Ловеч се проведе Ден на отворени врати с граждани и граждански организации в рамките на проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Общата му стойност е 558 529,21 лв, а периодът на изпълнение – 18 месеца.

Основната цел на проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ е да бъде постигнат интегриран и осезаем ефект от прилагането на политики на областно и общинско ниво. Тя е съобразена със стратегическата цел на ОПАК да се подобри работата на държавната администрация, включително общинската, за реализиране на ефективни политики, качествено обслужване на гражданите и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж и заетост.

Събитието протече в два панела:

–          общ, на който бяха презентирани приоритетите за развитие на общината и се проведе дискусия с гражданите;

–          индивидуален, по време на който участниците имаха възможност за директен разговор с кмета на общината, общински експерти и представители на консултанта по проекта. Беше осигурена възможност за ясно споделяне на идеи и получаване на индивидуални отговори по поставени въпроси.

 На участниците бяха предоставени анкетни карти за обратна връзка, в които да изразят своята позиция по представените политики. Резултатите от тези анкети се обобщават и ще бъдат представени по време на заключителната конференция по проекта.

 

Проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Договор № А10-13-50/20.02.2012 г.

1 коментар

  1. “Ще изринем града му, барабар със стадиона и къщичките за пиленца”, скачат феновете, който бизнесменът излъга
    Гриша Ганчев се подигра с “червена” България. Такъв беше коментарът на повечето фенове, дошли да разберат съдбата на ЦСКА на стадион “Българска армия” днес. Те възлагаха огромни надежди на бизнесмена, че ще купи клуба и ще прекрати 23-годишната агония, довела до настоящото положение. Самият Ганчев само засилваше мечтите им с медийните си изяви. В крайна сметка той се отказа от ЦСКА, остави клуба на “Титан”, а феновете по-отчаяни отвсякога. Така от техен идол, той се превърна в най-мразения човек от “червените” ултраси.

    “Гриша Ганчев е предател. Ако искаше достатъчно да купи ЦСКА, нямаше какво да го спре. Кой знае какви далавери стоят зад цялата работа. Оттук нататък този човек е персона нон грата в Борисовата градина. А ако има мач между Литекс и ЦСКА и Ловеч ще му се види тесен. Обещаваме, че ще изринем жалкия му град, барабар със стадиончето и всичките му там къщички за пиленца. Страшно ще е, заради начина по който се подигра с нас”, коментираха разпалено най-лютите ултраси на ЦСКА.

    http://www.sportline.bg/news/119852/ultrasite-na-tsska-gotvyat-vendeta-za-ganchev

Comments are closed.