lovechrockfest1508161Огромна благодарност за помощта при провеждането на „Ловеч рок фест 2016“ изрази кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова чрез благодарствен адрес до всички спонсори и медийни партньори.

В посланието се казва: “Участието на спонсорите и спомоществователите бе решаващо. Надяваме се, че сте удовлетворени от мащаба и отзвука на събитието, от радостта, с която дарихме хилядите почитатели на рока. Уверяваме Ви, че всички изпълнители останаха изключително доволни от условията в Ловеч. Събитието бе уникално като начин на провеждане, като място и формат и убедително доказа, че има бъдеще. Показахме още, че обединени от една идея можем да работим успешно за възраждането на Ловеч като град с богати и разнообразни културни традиции.“

„Ловеч рок фест 2016“ се проведе на 22 и 23 септември в бившата казарма в центъра на града. Макар че бе организиран в кратки срокове и с ограничени средства, главно от спонсори, той събра хиляди привърженици на хеви метъл рока. Участваха осем банди – две от България, три от Германия, една от Дания и две от Румъния.

Намерението на общинското ръководство е да превърне събитието в традиция и да утвърди бранда  „Ловеч рок фест“ като запазена марка, която привлича гости от цялата страна и чужбина.

8 коментара

  1. Подслушано- работниците на “Спарки-Елтос” АД към кмет Маринова: “Нямаме пари за хляб!”. Отговор на кмета: “Слушайте рок!”
    Поздрав за всички, които обичат хубавата музика, с едно парче от най-яката група, стъпвала на ловешка сцена! На кмет отново не случихме, но рокът е вечен:

    https://www.youtube.com/watch?v=SRwrg0db_zY&feature=youtu.be

    1. Г-н Пеев, не ви познавам и от написаното до сега мога само еднозначно да си отговоря колко сте интелигентен. За да промените везните в ваша полза, ще ви задам въпрос, на който отговора го знаят всички – да видим Вие в час ли сте, или наистина ще ми затвърдите мнението си за вас. И така – КАКВО ОБЩО ИМА ОБЩИНА ЛОВЕЧ С ЕДНА ЧАСТНА КОМПАНИЯ И ЗАЩО РАБОТНИЦИТЕ СИ ТЪРСЯТ ПАРИТЕ ОТ КМЕТА, А НЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ФИРМАТА? С интерес ще чакам вашият отговор, надявам се да съм се заблудил относно вас… Но все пак -вие ще покажете дали е така…

    2. Г-н Кандев, и аз не Ви познавам. И, честно казано, изобщо не ме интересува какво е Вашето мнение за мен. Но щом имате претенции да оценявате чуждата интелигентност, то поне си направете труда да пишете грамотно и правилно, а най-вече да се обръщате към опонентите си уважително. Относно зададения с неподходящ тон въпрос, на него и сам можете лесно да си отговорите. Просто се осведомете за позицията ми по въпроса, проследявайки коментарите ми в този сайт по темата с протестиращите работници.

  2. Почетна грамота на Програма „Достъп до информация“ получи Емилия Герганова от Ловеч – за постигане на по-голяма прозрачност в политиките и ефективно гражданско участие в процесите на взимане на решения на местно ниво. Наградата е ежегодна и се връчва в Международния ден на правото да знам – 28 септември. Номинирана г-жа Емилия Герганова за многогодишното и активно участие в гражданските процеси по проблемите на гр. Ловеч. За участието им в създаването на Местна Гражданска Инициатива / МГИ/ ,,Против въвеждането на кетъринговото хранене в Детските градини в гр. Ловеч“, умело използваща информация по ЗДОИ.http://lovechmedia.com/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b5-%d0%bb%d0%b0%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b0%d1%82-%d0%bd%d0%b0/

    1. Г-жо Анджарска ,големия въпрос е ,каква е реалната полза за Ловеч, от този факт?

    2. ползата е, че получаваме документи, които се крият от обществото, и много често са с фрапиращи и незаконови факти, .. и аз ползвам този закон от години, ползата се нарича прозрачност на институциите

    1. Браво Цвети!Добре ни го показваш на всички.Значи Кметица Маринова приема,че един общински съветник не бива да проявява интерес към заметени под чергата проекти и програми за подобряване облика на града и общината,за част от които имаше и осигурени програмни пари.
      Ами тя точно такива, неинтересуващи се от нищо освен от себе си и личните си и тесни партиини интереси ,си е наредила в листата за съветници в качеството си на партиен лидер за община Ловеч.
      Но нещо напоследък все повече не и се получават ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ!

Comments are closed.