km2310152Драги съграждани,
Измина почти месец от официалния старт на кампанията за Местни избори 2015 г. За мен, за нашите кандидати за общински съветници и кметове на населени места, това бе наситено, но и вдъхновяващо време на стотици срещи, разговори за бъдещето и изпълнени с ентусиазъм и съдържание събития. Благодаря ви за времето, което прекарахме заедно. Благодаря ви, че бяхте толкова откровени с мен и моя екип.
Има една мъдра мисъл – най-големият враг на развитието е апатията. Е, въпреки че някои ви говорят че всичко все ще си бъде същото и едва ли не няма смисъл да гласувате, аз видях с очите си как апатията отстъпва, как идвате на нашите срещи притеснени от упадъка на общината и изпълнени с надежда, че нещо предстои най-после да се промени.
Прието е в края на този месец, непосредствено преди деня за гласуване, кандидатите за местна власт да правят обобщение на изтеклите седмици – нарича се „закриване“ на кампанията. Ние обаче не искаме да закриваме нашата кампания, не искаме да се прибираме по кабинетите си и партийните централи. Напротив, сега заявявам пред вас, че ще продължим нашата кампания и след като влезем в местната власт. Днес ние започваме още по-активно да работим. И през следващите четири години няма да спрем да се срещаме с вас така, както го правихме досега – искрено, с открити лица и с готовност да чуем болките и мечтите ви.
 Вие поискахте от мен да работя за възраждането на Ловеч. Поискахте от мен да работя, за повишаване на заетостта в общината. Поискахте от мен развитие на туризма и привличане на инвестиции, които ще носят на съгражданите ни и на бизнеса принадена стойност, вместо досегашните бутафорни проекти, с които се забавлява градският фолклор. Поискахте от мен честност, откритост, прозрачност в делата на администрацията. Поискахте мерки за стабилизиране на нашата болница и за гарантиране на качествено здравеопазване тук, на място.
Тези от вас, които ме познават и като учител, и като председател на Общинския съвет, и като народен представител, знаят, че не поемам обещания с лека ръка, но изпълнявам всичко, което съм обещала.
Затова ви призовавам: Гласувайте с бюлетина номер шест за кмет на общината, общински съветници и кметове на населени места, издигнати от Политическа партия ГЕРБ и нека Ловеч отново да тръгне по пътя на развитието. А след четири години заедно да се гордеем с видимите резултати, които сме постигнали!

 

Предизборен щаб ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

5 коментара

Comments are closed.