Областният управител Ирина Митева бе главен инициатор и се включи в Коледна работилница в партньорство със сдружение „Граждански инициативи – Ловеч”. Екипен дух и творчество показаха всички участници, които бяха оценявани в две категории- прецизност и сложност на картичката и екипна работа.

В конкурса участваха 7 отбора на приемни родители и деца от общините Ловеч и Троян. С трудната задача да се оценят коледните произведения се справи Митева с помощта и на д-р Димитър Димитров – директор на дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм” към община Ловеч и Цветослава Атанасова – началник екип Областен екип за приемна грижа по проект “Приеми ме 2015”.

В инициативата се включиха и експертите от Областна администрация Василка Христова, Деница Мончева и Маргарита Тодорова.

За да се запознаят със сложността на поставената задача всички членове на журито взеха активно участие в изработването на коледни картички. За доброто настроение на всички приемни родители бяха подготвили сладки изкушения. В края на заниманието участниците си пожелаха весело посрещане на 2017 година.

2 коментара

  1. Не познавам госпожата,но според мен има такава антипатична визия,че направо като видя новина със заглавие Областния управител на гр.Ловеч веднага го свързвам

Comments are closed.