oic301133Инициативата JEREMIE и възможностите за финансиране и развитие на бизнеса ще бъде представена пред фирми от областта на 16 април от 10 ч. в Приемната на Община Ловеч.

Срещата се организира от ОИЦ – Ловеч в партньорство с организациите, представляващи бизнеса на местно ниво – Стопанска камара, БТПП и КРИБ. Специални гости на събитието са представители на банките, финансови посредници по Jeremie, които ще запознаят присъстващите със своите продукти и условия за кредитиране. След разяснения на разнообразните финансови инструменти по Jeremie участниците ще имат възможност да осъществят пряк контакт с представителите на банките, за да се запознаят в детайли с различните възможности за финансиране.

Jeremie (Съвместни европейски ресурси за микро-до средни предприятия) е съвместна инициатива, инициирана от Европейската комисия и Европейската инвестиционна банка, която има за цел подобряване на достъпа до финансиране за микро, малки и средни предприятия в ЕС, използваща структурните фондове за периода 2007 – 2013 г.