oic_lovechОбластен информационен център – Ловеч планира провеждането на открита приемна на тема „Проекти – предизвикателства и възможности“, която ще се проведе на 31 август 2016 г. от 10:00 ч. в гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 29 (пред сградата на ОИЦ). Откритата приемна ще продължи два часа в интервала 10.00 – 12.00 ч.

Екипът на ОИЦ-Ловеч ще предоставя информация относно предстоящи възможности за кандидатстване по различни процедури и мерки по оперативни, национални и европейски програми на всички заинтересовани лица. Ще ви запознаем с възможности за заетост (наемане на хора от работодатели и кандидатстване за работа от безработни лица), обучения и квалификации, стартиране на стопанска дейност, развиване на социално предприемачество, възможности за хора от уязвими групи, социални услуги и др., възможности за предприятия за повишаване на енергийната им ефективност, възможности за общини и земеделски производители по Програмата за развитие на селските райони и др.

При проявен интерес от потребители на услугите на Центъра ще им бъде предоставена информация за сключени договори и изпълнение на различни проекти по оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони от началото на този програмен период.