OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Росица Кривирадева, Експерт КИЛ

На 9 май в ресторант „Панорама“ в Сити Център Ловеч се проведе бизнес коктейл, организиран от Областен информационен център – Ловеч като заключително събитие от общата национална кампания „Успешни ЗАЕДНО“. Едновременно беше честван Денят на Европа, а с това и петата годишнина от създаването на мрежата от 28 информационни центъра в страната. За събитието бяха поканени над 50 представители на производствени предприятия и фирми от Ловешка област, на областна и общински администрации, стопански организации. Имахме за цел на тази среща да съберем фирми, спечелили и управлявали успешно европейски проекти, с опит при подготовката и изпълнението им, с постигнати резултати от усвоявани средства, както и такива с намерения и интерес към проектното финансиране. Подготвихме се в стилна обстановка, с превъзходен кетъринг и леки напитки, с приятна музика и атрактивен модератор да се почувстват всички заслужено празнично.

Но…Както вече във всички новини бе отразено, един час преди началото на празника ни, в Ловеч се изсипа пороен дъжд с градушка. Бизнес коктейлът се състоя, успяха да дойдат част от поканените гости – от града ни, от Троян, Етрополе, Орешак, Луковит. Позволете ни да излезем от рамките на официалното прессъобщение и просто да ви разкажем.

Имахме честта да приветстваме и много благодарим на Кмета на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова, която бе успяла да се придвижи в дъжда от провеждащо се събитие в другия край на града. Благодарим за подкрепящото присъствие на г-н Венцислав Христов, зам.кмет и на работещите в Дирекция “Проекти, програми и инвестиции” в Община Ловеч. За всеки от гостите ни бе приключение да се придвижи до мястото на събитието в бурята, а ние не можехме да прикрием притеснението си къде и какво се случва на всички останали от поканените. Наистина ви разбираме, че в този момент не сте тръгнали и не дойдохте! Щеше да ви хареса при нас много, но по-важното е, че не сте били на път в лошото време. Благодарим и на г-жа Ирина Митева – Областен упавител, която впоследствие ни се обади за подкрепа. Ще имаме тепърва още срещи, очаква ни усилена работа. И вярваме, че ще има и успехи, за които да се поздравяваме!

Екипът на ОИЦ-Ловеч представи дейността си и направеното по време на кампанията „Успешни ЗАЕДНО“ и приветства участниците в празника. Разговаряхме с всички и то отново за предстояща работа и нови възможности.

Благодарим на фирмите от региона, които предоставиха своя продукция за предварително обявената томбола! И съжаляваме, че не можахме да си кажем „Наздраве“ в този ден. От „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД, гр.Троян ни подариха чудна пита с плетеница, в която бе вписано името на ОИЦ-Ловеч. А как я доставиха ли? Преминавайки пеша през реки от дъжд и лед, оставяйки колата си блокирана в спрялото улично движение, без да могат да останат за вечерта. Благодарим на Печатница „Дъга“, гр.Ловеч за осигурените подаръчни материали! По-късно научихме, че в този момент са претърпели щети по производствени машини. Книгите, отпечатани от „Инфовизион“ ЕООД, гр.Ловеч намериха добри читатели. Благодарим и за изключително професионалната организация от страна на г-жа Юлияна Близнакова.

Останалата вкусна храна от коктейла, грижливо опакована от персонала на ресторант „Панорама“, предоставихне още същата вечер на защитеното жилище за юноши и девойки в т.нар. „Лилава къща“.

Не спазихме съвсем сценария от предварително разпратените официални покани. В същия момент и офисът на ОИЦ-Ловеч се пълнеше с вода. Трябваше да отводняваме, чистим, мием, сушим, включваме наново техника и на другия ден. Затова за първи път забавяме съобщението от така проведеното събитие, а към албума ще продължим да добавяме още снимки.

Продължаваме да работим за всички вас и се надяваме да бъдем все по-успешни ЗАЕДНО!

1 коментар

  1. А пък нас безделниците не щяха да почерпят половинка домашна. Може и без лед ние щяхме да си го съберем.

Comments are closed.