Няма постъпили сигнали за ощетени граждани от ремонта на площад „Тодор Кирков“ в Ловеч. Това заяви заместник-кметът на Община Ловеч Даниел Колев на пресконференция по повод зададен журналистически въпрос.

„С протокол от 01.11.2018 г. по проекта на площада същият е предаден на изпълнителя и в момента е строителна площадка. До настоящия момент в Община Ловеч не са постъпвали сигнали от собственици или ползватели на търговски обекти за тяхното ощетяване във връзка с извършваните действия“, заяви Даниел Колев.

 

 

6 коментара

  1. Че смеят ли да се оплачат? А като разкопахте центъра, да не би някой да се оплака официално?

  2. Каквото и да правите – правете го така, че да не се срамувате след това. Много е лесно след претупана работа да остане някоя грозотия (най-малкото ). Всеки сам избира, доколкото може.

  3. Разбихте на хората бизнеса. Заведения затварят заради това. Дойдоха си хората по Коледа, по едно кафе нямаше къде да изпият. Туристите направиха отлив /не че кой знае колко ги привличаме/. Цветница няма да я позволите на площада, защото 5те години гаранция го изискват… Айде, моля ви се, поне не бъдете нагли!

Comments are closed.