savaetnicimalchalivi2502147Павлин Иванов

Колкото по-тихо си пасеш, толкова повече не влизаш в полезрението на медии и общество. Обикновено, хората, които си позволят да направят нещо, независимо дали е добро или лошо са на фокус и си получават „заслуженото“. Другата група „политици“ обаче, които няма как да чуете, тъй като не правят нищо, винаги са на удобна сянка. Мълчат си, натискат си бутончетата в Общински съвет Ловеч, уреждат си личните дела в доста случаи и си кютат тихо и кротко без да бъдат притеснявани.

Разбира се, за това вина имат и медиите, включително и „Ловеч днес“.

Ще ви запозная с няколко имена, които почти няма как да чуете, а надали и познавате. Да, накрая разбира се ще попита, какво правят тези хора в Общински съвет Ловеч. Ще ви представя „анонимните“ по азбучен ред. Може да се окаже, че познавате някои от тях и да се окаже, че съм сбъркал или не съм достатъчно информиран за дейността им. А дано, ама надали, както се пее в една любима песен.

savaetnicimalchalivi2502141Ахмед Мехмедов Чаушев – ДПС

Влязъл на мястото на зам. областния управител Юнал Мъстънов. Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Велислав Светославов Симеонов – БСП

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Венцислав Младенов Хаджиев – БСП

Известен с това, че беше предложен за Председател на Общински съвет. Няма внесени предложения за решения.

Владимир Стоянов Кочев – БСП

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

savaetnicimalchalivi2502143Ирина Емилова Генова – ГЕРБ

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Константин Емануилов Попов – ГЕРБ

Появява се на заседания в определен момент все пак. Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Красимира Христова Бочева – БСП

Известна с това, че гласува бюджет за образование 0 (нула) лева! Няма други данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Николай Георгиев Недялков – ОДС

Има няколко изказвания, но основаната дейност е натискане на бутончета.

savaetnicimalchalivi2502142Петко Тинков Петков – ГЕРБ

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Пламен Цветанов Линков – БСП

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Стефан Василев Стойчев – ГЕРБ

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Страцимир Веселинов Петков – БСП

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

savaetnicimalchalivi2502146Фатме Юсеинова Моллова – ДПС

Няма данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

Цоло Гачев Христов – БСП

Има около две, при това култови изказвания и макар да са абсурдни като тези, все пак е нещо. Няма други данни за дейност като съветник, освен натискане на бутончета.

 

Единствена ми цел в този материал е да ви уведомя, че имате съветници. Дай Боже да ги познавате и да аз да съм сбъркал, като съм написал, че единственото, което правят е да натискат бутончетата за гласуване, без дори да са си чели материалите и да са се затрудняват да вникнат дори в заглавието на повечето решения.

Ако съм сбъркал, съм готов веднага да се извиня и да понеса последиците от този мой коментар!

Но някак си, тези хора винаги са на сянка. Удобно си траят и си взимат заплатите, които вие им плащате. Не е справедливо да говорим и обсъждаме само тези, които се престрашават да правят нещо, независимо дали е добро или лошо.

След година ще има избори. Ще бъде минал един цял мандат и би било некоректно да не сте чували нищо за голяма част от съветниците си. А дали мястото им е там? Да, разбира се. Нали вие гласувахте за тях!

Дали са защитили някакъв обществен интерес, предполагам, отговора плува някъде в главите ви.

60 коментара

  1. А ми поплачете за да измият сълзите жлъчта Ви.

  2. О-хо-хо. И дебелата пиарка троли тук. Разговаря със себе си, защото по-умна от нея няма. Батмана на ловешкия ГЕРБ.

  3. Другарката писала в 15.06 е другар.Въпросната женица, както я наричате, не би написала това.Познавам я от 15-на години, много отговорен, възпитан и точен човек. Работи по 9 -10 часа на ден и няма време да ходи по сбирки за да се прави на велика , когато е на маса. Освен това се грижи и за свекърва си, която е инвалид и всяка събота е на село. Дори и на кафе в града рядко ще я видите. Също като Вас се навежда да събира боклуците и да ги изхвърля в кошовете , без да й пречи “високомерието”. Едва ли сте дали гласа си за нея, защото от писаното разбрах, че не я познавате добре, но в критиките сте ненадминати.

    1. Кво става , накъде отиваме ДРУГАРЮ СВОЙ???Председателят на БСП, другаря Станишев, Сергей ПРОДАВА ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА НА АХМЕД ДОГАН.А другарят Първанов, Георги, РАЗЦЕПВА партията!!!Аз съм трето поколение комунист, закърмен от малък с лявата идея и никога не съм бил ПО ОБЪРКАН ОТ СЕГАШНИЯ МОМЕНТ.Боклулчия ли да стана?Да се се навеждам да събирам боклуците и да ги изхвърлям в кошовете?КВО ДА ПРАВЯ ДРУГАРЮ СВОЙ???

    2. И какво излиза, страшно заетата другарка ходи на заседанията в Общинския съвет, за да почине от бясното си ежедневие? Направо ме разплака.

    1. Ne se izpisva taka.

  4. Много хора са прочели тази публикация, изглежда гражданите на Ловеч не са толкова безразлични, но че са страхливи-това е безспорно!

  5. Г-жо Ненчева, преди около 3 години ОбС гласува искане от Р. Хитов, директор на езиковата гимназия и Ваш колега общински съветник, за безлихвен заем от Общината на стойност 50 000 лева. Може ли чрез Ваше питане до г-н Казанджиев да разберем дали гимназията е върнала парите ни? Ако не го е направила, защо забавя връщането им, при условие, че ГЧЕ има голям преходен остатък? Така, чрез Вашата намеса, може да промените и цифрите в параграф Образование от 0 на 50 000.

  6. Госпожо защо не си пишеш името ……и хайде не на нас тия в 15.06ч. днес пак си пописала!!!

    1. Грешите!

    2. Никога не пиша през работно време.

  7. Да, след снощното ми писане в 21:42, доста време сте отделили за мен. Прави сте, наистина стига ! Превърна се в “помия”, която се излива в навечерието на националния ни празник. Спокойни почивни дни Ви пожелавам!

    1. Помните ли поговорката за мечките и гората? Демонстрираните високомерие и надменност не бива да бъдат подминавани с лека ръка.
      Нито истината е помия, нито пък точно Вас ще честваме (нямате някаква особена заслуга за неговото отбелязване, правенето на прически с днешна дата все още не се брои за принос в това събитие) на националния празник, за да го използвате като щит на собственото си его и да се прикривате зад него.

  8. Съветник Ненчева,ако предложенията Ви бяха чути и изпълнени сега вероятно щеше да има подготвени спациалисти за нуждите на предприятията в общината.Но на пишещите тук задачата не е да вникнат в това ,което сте казали по-горе.Нито да анализират резултата от предложенията Ви.
    Задачата е да Ви “цапат”,защото очевидно пречите на някои други преподаватели и училищни директори и им “дърпате килимчетата”!

    1. Другарко Анонимна, свободата на словото е и свобода на резила, a ти го сърбаш на големи глътки. Само интелигентна жена може да сътвори голяма глупост. На простата няма да й дойде на акъла.Все си мислех, че и в падението има предел, но анонимната другарка доказа, че винаги може повече.

    2. Ей, тая женица Ненчева никога никакви предложения не е правила в ОС,виж някъде на маса ако се е правила на велика може. И отделихме достатъчно внимание на един само натискаш бутоните съветник, айде стига…………

  9. Не обичам да падам на ниво махленски клюки, но ме предизвиквате. Благодаря на Фешънката ! Прическите отнемат 15 минути, когато си сръчен и способен това не е проблем,не отделяш много време.Там, от където се преселих в гр. Ловеч ,преди 25 години, а това е гр.Плевен, хората държат на външния си вид. Това е уважение към себе си и не само, а и към институциите и гражданите, които представляваш. Имала съм предложения за образованието в Ловеч, които съм споделила най-вече в извънредните заседания на комисията по образование, а такива имаше доста. Нямаше чуваемост и разбиране, поради това не смятам, че трябва да се изказвам излишно, само за да се чува гласа ми в зала, когато има заседание на ОС и има камери. Не е в стила ми. Ако мога да съм полезна, върша нещата без много шум. Кой ли направи със собствени средства покрива на спирката срещу ПГ по механоелектротехника, преди година и половина, за да не стоят гражданите от ж.к.Здравец и учениците на дъжда? Кой ли направи и монтира със собствени средства пейките на жп . спирка Йоглав, преди година, за да не стоят прави пенсионерите пътуващи до Ловеч, най-често в сряда на пазар ? Кой ли организира ученици за поредна година , да почистят алеите до Черния паметник на Стратеш и прилежащите площи около него ? …. не е необходимо да се афишира !Повече работете, по малко говорете! Благодаря Ви за критиките, те са градивни! Но,.. когато се правят от хора с градивни мисли.

    1. Браво Еми!Добрите неща не се виждат,а ако са видени-се забравят на момента.

    2. похвално, на извършването на тези добри дела не е необходимо да си съветник. 🙂

    3. Съветник Ненчева, за предложенията Ви в извънредни комисии не сме чули и не сме почувствали промяна като граждани.А що се отнася до пейки и спирки не е нужно да си съветник да го правиш, а Вие си правите PR с това. Но пък виж да гласуваш бюджет в часта образование – 0 лева си е голям професионализъм и педагогически и на съветник втори мандат. И идваме на единственото видимо и добре свършено от Вас – прическите.

    4. Взел Кольо, дал Кольо. Ха сега, като общински съветник г-жа Х. е взела от бюджета на общината за два мандата У лева. Дала е от тях за спирка и пейки (много от “съветниците” и това не правят) Z лева. Колко е в плюс или минус г-жа Х през този период от това, че платено седи и натиска копчета в ОС Ловеч?
      За събирането на шумата в гората няма да коментирам, не мога да възприема тази дейност за логически обоснована. За да не се емне някой анонимен сега да ми се обяснява, ще поясня, че аз съм онзи откачалник, на когото се подигравате, когато всеки ден вдига вашите боклуци по улиците и пешеходната зона на Ловеч, за да ги хвърли в близките кошчета. Не се притеснявам от това, че, навеждайки се, ще си разваля прическата или изцапам тоалета, за фигурата най-малко, нито пък от вашите подигравателни погледи и подмятания.
      Относно образованието – вероятно мога да бъда полезен и на въпросната надута госпожа (като гледам допуснатите от нея правописните грешки, се чудя дали демонстрираното тук самочувствие наистина има покритие) с някакви идеи по темата. Имам най-малко двадесет основателни и още доста не толкова основателни причини да го мисля.

  10. Ловешкият парламент отдавна се е превърнал в радиоточка т.е. без обратна връзка само излъчва без да приема, питам се какво още трябва да стане, че да му спрем тока!

    1. Върнете г-жа МАРИНОВА в общинския съвет.Тя ще работи вместо всички съветници и ще спре тока.А инак обществото в Ловеч има крещяща нужда
      от граждани,отговорни като Иванов и Заверджиев.Те разбират от всичко-
      и от медицина и от бизнес и икономика,и от бюджетиране,и от архитек-
      тура, и от образование,а последния най-вече и от медиация.Ако не бяха
      те,Ловеч отдавна да се е провалил под “кота 0”.Граждани,не ги похабявайте за съветници на общинските съветници,инициирайте избирането им за народни представители.Така акъла им ще бъде ползван много по-
      ефективно.

  11. Ти авторчето го остави. Кажи за пликчетата от Кардиолайф и докторите, как им бяха имената, че забравих

Comments are closed.