„За нас е истинско удоволствие да Ви поздравим за това, че за втори път подкрепихте „Експото“ с оригинална и интересна визия на изложбеното пространство на община Ловеч. Вашият щанд  беше един от най-атрактивните и допринесе срещата в к.к „Албена“ да бъде по-интересна и „многоцветна“.

Това се казва в благодарственото писмо до кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, получено на 11 октомври. То е подписано от вр. и. д. Людмила Величкова, управител на търговското дружество, собственост на  Националното сдружение на Общините в република България „НСОРБ – Актив“ ЕООД.

Писмото е по повод участие на Община Ловеч в специалното изложение „Общинско Експо 2018“ което се проведе 1 до 3 октомври в рамките на  Годишната среща на местните власти (курорт“Албена”)

Щандът на Община Ловеч показваше основните туристически забележителности на града и региона, като Покрият мост, Деветашката пещера, Старо Стефаново и други.  На посетителите се предлагаше разнообразна и любопитна информация, флаери на български и английски език, малки подаръци, както и почерпка с червено вино. Освен това Община Ловеч поздрави участниците с изпълнение на танцов състав от Народно читалище „Бяла Анаста 2016“.