Община Ловеч съобщава, че водоснабдяването в Ловеч е нормализирано след относително затопляне на времето и увеличен дебит на водоснабдителната група „Черни Осъм“. Практически питейна вода в нощните часове нямаше само на 27 срещу 28 януари.

В същото време остава вероятността при рязко падане на температурата до минус 15 градуса и ново трайно застудяване и заледяване да бъдат въведени ограниченията за нощните часове.

аВъведеният режим на водоподаване за с. Соколово, общ. Ловеч, остава за времето от 8,00 часа до 17,00 часа.

6 коментара

  1. И сега няма вода
    Евала в кой век живеем човек да не можв да се изкъпе??

  2. Защо тогава сега спряха водата,а на 28-ми при обявен режим имаше вода?

  3. Че то в глемите студове не я спираха, сега като започна да се нормализира времето се застраховат с предупреждения… В коя друга община се случва така, или само на нас е отредена такава несретна съдба?

  4. Значи жителите на Ловеч трябва да са благодарни, че имат вода. Поне така излиза от статията.

    1. Да ,всеки разумен жител на Ловеч би трябвало да си даде сметка ,че в по-голямата част на Азия ,Африка и Южна Америка тамошните обитатели нямат достъп нито до питейна вода ,нито до канали за изхвърляне на изпражненията си от домовете си (,домове е преувеличено ,по-точно до колибите си …) затова се научете да бъдете благодарни ,защото тези дарове на страната ни като вода ,достатъчно земя за обитаване ,мръсна канализация не са някаква разбираща се от само себе си вечна даденост ,те са придобивка ,която с все по-ускореното заселване на Африканци ,Азиатци и Латино-американци и с все по-ускореното размножаване на тукашните Азиатци ,които имаме от преди (Ромо-индо-цигани ,Тюрко-татари ,гагаузи ..) в малката ни България, след едно не много далечно бъдеще може и тези удобства да не са ни вече постоянна придобивка !

    2. Бидейки Прокълнат Пич, не знам дали си лобист , или защитник на управата, но искам да ти кажа , че в едни ,,по – бели “държави , това никой не го прави на проблем и съответно , драматизира . В случай , че не разбра мисълта ми , населението на същите тия държави , може да си купува , минералка , и да се къпе в нея 🙂

Comments are closed.