dolapchiev1012141Антон Долапчиев се закле като народен представител вчера в Народното събрание. Той влезе на мястото на Николай Нанков, който стана заместник на регионалното развитие, пише в кратко съобщение Областната структура на ГЕРБ Ловеч във Фейсбук.
Младият икономист бе номер 9 в листата на ГЕРБ на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

9 коментара

  1. Правилно, за горов нямаме различия! Той и на сто да стане все тая! Но все пак има “развитие и прогрес”, от млад активист на СДС, узря и сега вее и кляка под червения байрак! Мухлю!

    1. То него май никой не го иска.

  2. Твърде млад е този юнак! Какъв опит има и по какъв начин ще защити интересите на област Ловеч? 25 години едни и същи народни “любимци”, които не свършиха НИЩО!!!! Сега пък се сформират групи към детски градини! България…!?!

    1. то, димитър горов, като е на 50 години и трети мандат депутат сме цъфнали та вързали и реки от мед и масло се леят по улиците на областта.

  3. Дано да представя достойно Ловеч, грамотно да пише и говори и да не е като една местна “депутатка”от неговата партия, която е въпиющо неграмотна. Нито на кирилица, нито на латиница, че даже и на шльокавица не може да пише общинската съветничка. Срамота!Убедете се сами:
    ***
    Калинка Мончева- Radvam se na vsichko,koeto pravite Vinagi zavarsva s uspex Predstavitelite na Pozarnata sa naistina seriozni xora i zasluzavat vsichko tova –
    https://bg-bg.facebook.com/gerblovechoblast

  4. Случайно забелязах много интересна реклама на продукт в lovechtoday.eu, т.е този сайт тук. Г-н Иванов, не Ви ли е малко срам да рекламирате http://www.saveenergywiser.com/bg/ – продукт, който намалява сметката за ток, при положение, че подкрепяното от Вас правителство вдигна тока и така ние българските граждани трябва да плащаме по-високи сметки за ток. Верно, че трябва да се изкарват пари от някъде, но това е малко прекалено според мен. От една страна сте съгласен с вдигането на тока, тъй като подкрепяте ГЕРБ, а друга страна рекламирате продукт, за когото хората трябва да платят пари, за да могат евентуално да пестят пари от ток, тъй като тока беше вдигнат от партия ГЕРБ.

    1. Все още няма отговор на този въпрос.

  5. Може да е свястно момчето, ама под икономист нали не разбирате, че е работил като консултант по инвестиционни проекти – просто е завършил икономика неотдавна. Хубаво е да има млади хора в политиката, но досегашните попадения като Сашко Ненков от ГЕРБ, Мартин Данона и детската градина на АТАКА все си мисля, че не са допринесли с нещо различно от разходи за заплата. Хич да не е, за да бъдеш депутат си трябва малко от малко да си видял нещо от живота и Света. А не просто да смениш студентската скамейка с депутатската банка и да продължиш да дремеш безидейно.

  6. Дано най-накрая влезне някой умен от тази партия и измести онова недоразумение Корнелия.

    Малко инфо от последните дни за прекрасната работа на нашето правителство:

    В парламента върви обсъждане на бюджета на държавното обществено осигуряване за 2015. Ето “политиките” съгласно доклада по законопроекта:
    1. Увеличаване на възрастта за пенсиониране с 4 месеца, съотв. до 64 г. за мъже и 61 г. за жени. Напомням, че средната продължителност на живот е 71 г. за мъже и 74 г. за жени. Напомням и че спрямо 2000 г. средната продължителност на живота се е вдигнала с 1.4 години, а възрастта за пенсиониране с 4 г. при мъжете и 6 г. при жените.
    2. “Осъвременяване” на пенсиите с 1.9%. Толкова е и очакваната инфлация за 2015, т.е. никакво подобрение.
    3. Увеличаване на минимална пенсия от 154,50 лева на 157,44 лева. Цели 2,94 лева на месец или по 9,4 стотинки на ден. Е, през февруари ще е 10,5 стотинки.
    4. Увеличаване на социалната пенсия за старост от 113,00 лв на 115,15 лв, или по 7 стотинки на ден.
    5. Периодът, върху който се изчисляват краткосрочните обезщетения при раждане се увеличава от 18 на 24 месеца. Засяга 35 000 майки, които ще губят по около 16-18 лева на месец. Прекрасен сигнал за повишаване на раждаемостта.
    ТОВА ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА РЕФОРМА?
    На мен ми прилича на отказ от реформа.

Comments are closed.