parkiraneizdanka508154Павлин Иванов

Усещането, че само на обикновените хора им пука повече за реда на паркиране в Ловеч се затвърждава, а институциите облечени във власт продължават лениво да не обръщат внимание на спазването на законите.

Нова порция снимки със стикери „Аз съм наглец“ върху стъклата на неправилно спрели автомобили ни изпратиха днес читатели. Част от снимките са направени на паркинга пред “Lidl”. И ако там спирането не може да се квалифицира като нарушение на Закона за движение по пътищата, то с пълно право, „удобството“ на клиентите на магазина да спират на неразчертано и неопределено за целта място е неразбираемо и напълно отговаря на текста на стикерите.

Другите две снимки са съответно пред Областна администрация, на пешеходната зона и на тротоара пред касата на кабелната телевизия.

Това, че администрацията на кмета Казанджиев не е направила абсолютно нищо разумно и смислено по отношение на паркирането в Ловеч през последните 12 години, не е основание за нарушаването на закона.

Вместо да насочват гневът си към хората лепящи стикерите „Аз съм наглец“, нека шофьорите-нарушители се замислят за генезиса на проблема.

Всичко е просто: Има правила, добри или лоши, те трябва да се спазват!

9 коментара

  1. Контролен орган-щрак, че и кмета бе по същото време в магазина. Не му е направило впечатление – толкова е нормално

  2. Контролен орган-щрак, че и кмета бе по същото време в магазина. Не му е направило впечатление – толкова е нормално

Comments are closed.