Новият заместник-кмет на Община Ловеч Даниел Колев на 1 юни встъпи в длъжност, като бе посрещнат в началото на работния ден от кмета на Корнелия Маринова и други ръководители на учреждението. Кметът връчи на новия заместник отличителната значка на Община Ловеч и скромен подарък. Сред първите въпроси, за които бяха обсъдени, бе проблемът с нерегламентираните сметища.

Даниел Колев ще отговаря за строителството, архитектурата и градоустройството и екологията. Той е роден на 28 януари 1972  г. в Ловеч.  Средно образование получава в Техникума по механоелектротехника в Ловеч. Дипломира се като магистър публична администрация СА „Д. А. Ценов“ – Свищов. Има стаж от 21 години в системата на МВР – Ловеч.

От 2016 г. е на работа в Община Ловеч като главен експерт ЗББД, после началник отдел „Контрол и сигурност“. Семеен, баща на две деца.

4 коментара

  1. Интересно дали това назначение е съгласувано със съюза на архитектите, каквито намерения имаше кметицата след напускането на Радевска? По смешно и срамно назначение не е имало никога в общината.

Comments are closed.