kmnn204141Предложението на ГЕРБ за председател на РИК – Ловеч, бе адвокат Валентина Недялкова. Убеден съм, а и всички от колегите, които са работили с нея в предишни избирателни комисии познават качествата й и признават, че тя е възможно най-доброто решение за безпристрастен председател на РИК. Така коментира днес на брифинг областния лидер на партията Николай Нанков консултациите за избор на състав на РИК – Ловеч, провели се преди дни. Той се спря на дългогодишния опит на Недялкова – два пъти е била председател на РИК, била е председател на Общинска избирателна комисия, член на ОИК 2007-2011 г. От Коалиция за България предложиха кандидатурата на Станислава Давидова.

„Нищо лично към юрист Давидова, но доколкото се запознах с нейната автобиография не открих тя да е била не в ръководство, а дори член на избирателна комисия, макар от Коалиция за България да твърдяха това. Като качества и ръководен опит обаче двете кандидатури са несравними в полза на Валентина Недялкова”, подчерта Нанков.

По думите му всички предложени от ГЕРБ представители /без резервните членове/, са с възможно най-добрия и най-удачния професионален и образователен ценз – юристи или математици-статистици. „Ние сме предложили трима юристи и двама математици”, поясни Нанков.

ЦИК ще се произнесе до 4 април за състава на РИК – Ловеч. Нанков поясни още, че областният управител „предложи да се съгласим на зам.-председател, но мисля, че не е коректно, сравнявайки професионалните качества на двете кандидатури и отчитайки факта, че ГЕРБ все пак е първа политическа сила в страната”.

„България няма време за губене” е логото на предизборната кампания на ГЕРБ за предстоящите европейски избори. България няма време за губене да избере европейската перспектива, европейският път за развитие пред този на регресивното, на негативното във всички социално-икономически сфери. Така Николай Нанков представи лозунгът, с който ГЕРБ тръгва на евроизборите. Той информира медиите и за състава на Централния предизборен щаб на партията. Негов председател е Цветан Цветанов. Заместник-председатели са Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов. С маркетинга ще се занимава Елен Герджиков. Димитър Главчев и Александър Ненков ще отговарят по организационните въпроси. Красимир Ципов, Данаил Кирилов и Димитър Лазаров ще подпомагат юридическата работа. С логистиката ще се занимава Стефан Стойчев.

„Мога да гарантирам, че за пореден път в бъдещата кампания, която ще проведем, ГЕРБ няма да обещава реки от мед и масло, а отново ще бъдем обективни и градивни, с малкo пиар, но с много срещи с хората, на които ще представим фактите какво направиха нашите евродепутати през изминалите пет години, а и политиките, които ще защитаваме в бъдещия мандат”, обясни Нанков.

 

12 коментара

  1. ГЕРБ да вземат да си сменят логото от “България няма време за губене” на “В България всичко е вече загубено”.

  2. Без значение е кои усмихнати и приятни млади хора ще бъдат в РИК, ЦИК, ОИК и в разните други ИК-ове. Важното е да се изберат отново тези прекрасно усмихнати млади и не толкова млади хора, като тези на снимката по-горе. Просто истински се радвам на толкова много радост събрана на едно място. Толкова усмиФки не се виждат по улиците на Ловеч от доста време, та е радосНо да се види как всички Осмифки на Ловеч са се сбрали на тез две слаТки мОцунки на снимката. Същите ОсмиФнати хора ще са и в РИК, ЦИК. Странно що само народа нещо не се Осмихва при толкова много партийно щастие…?!

  3. Пак в “Ловеч прес”за анализа на структурата на администрацията в община
    Ловеч”Минчо Казанджиев да не прави “подобни движения – “/”към коалиционния партньор ДПС…Да се променя структурата в средата на мандат е организационна некемпетентност”.
    Имаме и стари и пресни примери за подобни “интересни” действия.На кафе с
    ДПС и ГЕРБ за състава на ЦИК.Но поне новите хора за администрацията в Ловеч не ги намират по магистралите…

  4. “Ловеч прес”03.04.2014 г.”Тихолов е вечен.Следващия път пак да го преизберем за председател”
    Г-н Нанков,внимавайте какво си пожелавате!

  5. адв.Тихолов не е член на Герб а е предложен за общ.съветник лично от Маринова с подкрепата на Нанков. В.Недялкова стана скоропостижно като Маринова герберка и първа партсекретерка. И кои на кого е любимец , кухи лоени топки

  6. Любимката на Николай Нанков адвокат Валентина Недялкова започва като член на ОИК 2007-2011 само че от квотата на БСП.Колко е кратка човешката памет.

    1. Любимецът на Недялков, адвокат Тихол Тихолов е избран с листата на ГЕРБ за съветник, но сега е председател на съвета издигнат от ДПС и подкрепен от БСП. Колко е кратка човешката памет!!!

  7. Като се коментира дълъг стаж в РИК и ОИК,защо не казвате участията на
    протежето Ви преди председателстването на последната ОИК 2011-15 г.дали не бяха от квотата на БСП?Нали сте ГЕРБ.

  8. Честито на всички с богат професионален опит!
    Да живее ЦИК и РИК, тук ни трябва руски МИГ!

  9. ГЕРБ беше първа политическа сила в страната,но ‘благодарение’ на такива като вас двамата и особено на едната персона, е опозиция. Хората са разочаровани от партийната ви псевдоактивност. Работите само за себе си/ а уж за народното благо/. Реално нищо полезно досега не направихте за нашия край, въпреки че имате възможност. С отживели сталински методи държите в подчинение съмишлениците си, които вече стоят на дистанция, защото не ви вярват.
    На предстоящите избори ще се гласува за партия не за личности. При този предизборен щаб и с фалшификати като вас какви ли ще са шансовете на ГЕРБ???

  10. Явно е добра само в РИК щом не сме я чували като адвокат.Може би и знае как да изчислява и изборни резултати.Ако един и същи човек е председател на РИК от 2007 год. на сам не знам как някой друг ще придобие опит в тази сфера.Или назначаваме един човек до края на живота му и после по наследство и така.

    1. Сръбски лаф:” Као адвокат е дупе, као дупе е фантастика”

Comments are closed.