barekov1411131Павлин Иванов

Тази вечер, на среща със симпатизанти, новият политик Николай Бареков свърши това, което опитният политик Милко Недялков, понастоящем Областен управител, отказа. Новината, която лидерът на движението „България без цензура“ донесе е, че в ловешката казарма няма да идват бежанци и тя няма да се превърне в бежански лагер. Информацията беше потвърдена и от кмета Казанджиев, който също присъства на близо двучасовата среща.

Преди няколко дни, „Ловеч днес“ призова Областният управител, който е представител на държавата, да заяви позицията си по отношение на възможността за предоставяне на терена на Казармата в Ловеч за бежански лагер.

barekov1411132Областният управител така и не сметна за нужно да отговори публично на въпроса поставен от „Ловеч днес“ и живо вълнуващ областният град. Припомням, че само преди дни Милко Недялкова призова за повече прозрачност председателите на общински съвети от областта на закрито за граждани и медии заседание.

Какви са неговите мотиви за отказа на Областен управител да информира жителите на Ловеч, можем само да гадаем, но гробното мълчание е факт. Факт, изключително нетипичен за човек с огромен политически и журналистически опит. Но това не е важното в случая, защото е въпрос на избор и отношение.

Важното е, че на този етап, в Ловеч няма да има бежански лагер.

4 коментара

  1. Всички легнахте на Милко Недялков. Само го хвалите – той бил човек с огромен политически и журналистически опит. Уж го джавкате, а му легнахте в краката. Милко и Минчо са голяма комбина за БСП. Ако не ги разбиете – в Ловеч ще управлява ако не единият, то ще е другият. Някой замисля ли се, защо депутатът Николай Нанков напада само Горов от БСП, но никога Минчо или Милко? Този въпрос ви го оставям за домашно.

  2. За казармата не знам дали, ще настаняват, ама се чуват слухове за базите в м. ” Липака”.

  3. Данчо, ето как разследва тази мъжка проститутка, с доста показателния прякор Дудука:
    “Николай Бареков обвини лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов във връзки с Иво Карамански при създаването на групировката СИК. В интервю в предаването “Всички говорят” по Би Ти Ви в неделя вечер Бареков показа архивна снимка на Карамански в компанията на четирима мъже и заяви, че единият от тях е Борисов. Имал я „от сигурни източници”. Бареков категорично заяви, че този там, „днес с изскубани веждички” е Борисов.
    Снощи се оказа, че на снимката е на Иван Кочев от Пазарджик, който също потвърди, че е на нея.”
    http://svobodennarod.com/bulgaria/3520-podhlaznaha-barekov-s-falshiva-snimka-na-borisov.html

Comments are closed.