Снимки: Ивайло Стоянов, потърпевш от инцидента

Към 3.20 ч. е подаден сигнал в ловешката пожарна за горящи автомобили до блок Спартак. Две пожарни са изпратени веднага на мястото на инцидента за да потушат пожара.

Автомобилите пострадали от огъня са пет. Една от колите е на шефа на ловешкия КАТ.  Пострадали са отще 4 автмобила, паркирани в съседство.

Подобени слуачи имаше и преди.

На 10 ноември 2016 г., пет леки автомобила са изгорели в квартал „Младост“, съобщават от ОД на МВР в Ловеч. Инцидентът е станал на 10 ноември около 23,40 часа, когато пред блок 323 в ловешкия квартал  „Младост“ пожар е унищожил пет автомобила: два леки автомобила „Сеат Ибиза“, „Шевролет Калос“, „Хюндай Атос“ и „Фиат Улис“. Автомобилите са собственост на трима жители на града. В РУ -Ловеч е започнало полицейско разследване.

На 14 април 2015 г., към 1.00 часа след полунощ са запалени пет автомобила паркирани пред блок 207 в ловешкият квартал „Здравец“. На мястото веднага се отзовали пожарна, полиция и криминалисти.

Очевидци са видели две високи млади момчета, които са заляли вероятно с бензин или нафта автомобилите. Докато хората са успели да слязат в опит да потушат пожарите, огънят вече се е бил разгорял много силно. Автомобили на ловшката пожарна са угасили пожара