police2909141На 02.12.2014г. около 19.26ч., на улицата между бл.307 и бл.312 в ловешкия квартал «Младост», лек автомобил “Сааб” с английска регистрация и управляван от неизвестен водач се е ударил челно в бус “Мерцедес Спринтер”, който пък от своя страна се удря със задна лява част в паркирал джип “Мицубиши Паджеро”.

В резултат на удара са нанесени материални щети по трите автомобила, както и по “Пежо 307” паркирано на около 20 метра в южна посока пред бл.312.

По случая е образувано досъдебно производство.

5 коментара

  1. Този мерзавец е само гаден РОМО-ИНДО-ЦИГАНИН с каквито е препълнено около Ловеч (а то къде ли не е препълнено в България с тях!)!!!

  2. Това че е с десен волан е повече от показателно що за човек е. Този същия глупак съм го засичал по улиците на Младост и съм се чудил как не се ударил още, но явно вече няма да се чудя.

  3. Индианец…хич не е индианец! Този бухал е със сааб 93 и е мъж на отскоро “спусната” в системата на МВР служителка, която пък точно по случайност напоследък е в майчинство…ама толкова бързо може да се намери кой точно е този, че няма повече на къде…до скоро сааб-а стоеше на платен паркинг над автогарата посока комплекса. Ще се раздава правосъдие самосиндикално ми се струва!

Comments are closed.