На 05.01.2019 г. около 18.30 часа на път 3-301 в землището на с. Умаревци, лек автомобил «Ситроен»  управляван от 18-годишен младеж, в зоната на лява пътна крива губи контрол върху управлението и се блъска в скат.  При инцидента леко пострадали са водачът и двама пътници в автомобила на 16 и 18 години. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна.

На 04 януари около 15.30 часа с. Глогово полицейски екип  е подал сигнал за спирането на лек автомобил “Фолксваген Голф”, без регистрационни табели и управляван от 37-годишен мъж от селото. Водачът не се е подчинил на полицейското разпореждане и е продължил движението си след което е спрял внезапно и е побягнал  към гориста местност. Установено е, че «Фолксваген»-ът е с прекратена регистрация, а по случая в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 28-годишен, неправоспособен мъж от с. Градежница, който на 04 януари  е установен да управлява лек автомобил в селото след употреба на наркотични вещества: амфетамин и метамфетамин. В превозното средство полицаите са открили  и иззели  и пакетче с около 1 грам вещество, което при полеви тест е реагирало на също на метамфетамин. Работата по случая продължава.

23-годишен мъж от гр. Троян е задържан в местното полицейско управление след като на 04 януари около 20.45 ч. е установен да управлява лек автомобил по ул. «Ген. Карцов» след употраба на матамфетамин.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 05 срещу 06 януари са срязани и унищожени 4 гуми и е отнета предната регистрационна табела на лек автомобил «Ситроен С4» паркиран пред блок 322 в град Ловеч. Работата по случая продължава.