rockfest408161UNISONIC СВИРЯТ НА РОК ФЕСТА В ЛОВЕЧ

На 22 и 23 Септември ще бъде възобновен рок фестивалът в Ловеч, който ще се казва „Lovech Rock Fest

В началото на годината кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, обявиха че в Ловеч отново ще се проведе рок фестивал. Двамата тогава обявиха, че програмата предвижда да се включат две български групи, две румънски групи, два ко-хедлайнера и два хедлайнера. Днес стана ясно, че единият хедлайнер ще е  групата на Майкъл КискеUnisonic, за които това ще е второ гостуване в България, след като бяха част от Kavarna Rock 2015.

Unisonic са немска хард рок група основана на 10 Ноември 2009 от бившия певец на Helloween – Майкъл Киске, заедно с Денис Уорд и Коста Зафириоу от Pink Cream 69. По-късно към тях се присъединява и Манди Мейър от Gotthard. През 2011 към групата се включва и лидерът на Gamma Ray и съосновател на Helloween, Кай Хенсън. През 2012-а издават първото си EP Ignition (Запалване) последвано от първия им студио албум Unisonic през същата година. Вторият им албум  Light of Dawn се повявява през 2014-а. И двата им албума се представят добре в световните музикални класации.

В следващите седмици ще бъдат обявени и част от останалите групи, които ще се включат във фестивала.

Цените на билетите за Lovech Rock Fest са:

20 лева – еднодневен билет

30 лева  – двудневен билет

 

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM  в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg