lekar1012131Асоциация на българските акушер-гинеколози чрез „Медицински център за човешка репродукция“ ООД – София, съвместно с Община Ловеч организира извършване на профилактични изследвания по програма „Здраве за всички“.

Прегледите ще се извършат на 18.09.2015 г. /петък/ от 9.00 до 13.00 часа в Център за социална рехабилитация и интеграция – гр. Ловеч, кв. „Вароша“, бл. „Вароша“, намира в административната сграда на Домашен социален патронаж, I-ви етаж.

На желаещите ще се извърши промоционална диагностична дейност и изследвания, които се заплащат на място, както следва:

  • Изследване на костната плътност за заболяването остеопороза – на цена 10.00 лв.;
  • Ехографско изследване на гърдите за рак на млечната жлеза – на цена 10.00 лв.;
  • Ехографско изследване на щитовидна жлеза – на цена 10.00 лв.;
  • Подробно ехографско изследване на коремните органи – черен дроб, жлъчен мехур, далак, панкреас, бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза при мъжете и матка и яйчници при жените на цена от 20.00 лв.
  • Ехографско изследване на стави – тазобедрена става, колянна става, глезенна става, раменна става, лакетна става и китка на цена 10.00 лв. на става.

Изследванията за остеопороза ще се извършат с компютър – Остеодензитометър – марка Sunlight Omnisens 7000S – който изследва дълги кости на радиус, тибия и пръсти на ръце и крака – работи на ехографски принцип и е напълно безвреден.

Ехографското изследване на коремните органи, щитовидната жлеза и на гърдите ще се извърши с Ехограф – марка Mindray с много висока разделителна способност, който също е безвреден. С него може да се изследват и бременни жени.

Диагностиката и консултантската дейност ще извърши д-р Любомир Дамянов, акушер-гинеколог от „Медицински център за човешка репродукция” ООД – София, и председател на Асоциацията на българските акушер-гинеколози.

Желаещите за профилактичните прегледи трябва предварително да са записани.

За повече информация и записване тел.: 068/688-230 – Катя Колева – Главен експерт „Медико-социални дейности“ в Община Ловеч.