miss1505121Агенция Интерсаунд и Община Ловеч организират през май 10-ото юбилейно издание на фестивала Малка Мис и Малък Мистър, Мис тийн Ловеч 2015 и 4-ото издание на арт фестивала „New Stars“. Участници са талантливи и изявени деца от Ловеч и региона на възраст от 4 до 16 години, с желание за сценична изява, а победителите се класират за националните финали през есента. Децата от Ловеч през изминалите години се представиха достойно на националните финали и защитиха честта на България на международни форуми. Както всяка година освен компетентното жури ще има и Звездно детско жури, съставено от деца с титли от национални, регионални и международни конкурси.

За пръв път в ролята на водещи ще влязат много от миналогодишните носители на титлите Малка Мис и Мистър Ловеч, а специално за юбилея към тях ще се присъединят и водещите на националните финали Леда Виденова и Йордан Папазов.

В съпътстващата програма са поканени за участие самодейните състави от Ловеч, които неизменно са подкрепяли събитията през годините – балет „Ралица“, вокална група „Пееща дъга“, клубът по акробатичен рокендрол „Роксмайл“, фолклорна формация „Елит“, брейк формация „Електрик стайл крю“ и др.

За първа година арт фестивалът „New Stars“ ще бъде в отделна вечер на атрактивната плаваща сцена в реката на 14 май от 20.00 ч. Новост е възможността за участие само в арт фестивала, което дава възможност за изява на талантливите деца от Ловеч.

Ловешката средновековна крепост ще бъде отново домакин на големия финал Малка Мис и Малък Мистър, Мис тийн Ловеч 2015 на 15 май от 18.30 ч.

Кастингът ще се проведе на 29 април от 16.00 до 20.00 ч. в лоби бара на хотел „Вароша“.

1 коментар

  1. Чалгаджии!

    Талантливите деца не се търсят по баровете.

Comments are closed.