ultraslitex24101411921.bg е новият виртуален дом на оранжевите фенове. Националния клуб на привържениците на „Литекс“ Ловеч ще предлага на новият си сайт актуална информация относно позицията и решенията си, както и анонси за всички предстоящи събития свързани с отбора и неговите най-верни почитатели.

На страницата има електронна бланка за записвания при посещения на мачове при гостуванията на нашия отбор, галерия със снимки, новини.

Посредством Фейсбук страницата на клуба 1921.bg, феновете ще могат да задават своите въпроси, да правят предложения и отправят своята градивна критика.

Целта на Националния клуб на привържениците на „Литекс“ Ловеч е обединение на всички фенове на любимият отбор и подкрепа за „Литекс“ на всеки стадион!

5 коментара

  1. …… а стадионът в момента е празен. Да не е наказан отборът от БФС?

  2. Относно официалния форум – проблемите са много с настоящия форум и тепърва предстои да се разрешат. Форумът ще бъде пуснат при първа възможност!

  3. Здравейте,
    отговарям Ви от името на НФК Литекс.
    Относно форума в pfclitex.com, който е официален сайт на ПФК Литекс и ние нямаме правомощия върху него, не е активен и не се коментира да се пусне.
    Доколкото до форум в http://www.1921.bg се обсъжда, но в по – напреднала фаза на развитие на сайта и фен клуба( може би догодина ), защото към момента няма да бъде толкова посещаван и използван, каквото му е предназначението. Все пак никой не иска да се пишат по 2 поста в тема.
    Поздрави!

  4. Новината е много хубава, браво и за сайта. Тъкмо се чудех къде се затри форума…питам има ли и ще има ли форум, както предните, където ще може да се коментира отбора, мачовете и прочие. Питам за форум, а не за фейс страница, все пак не всеки е потребител на фейс!

Comments are closed.