huliganilv912151Павлин Иванов

Тъпо е да се търсят оправдания. Очакванията на жителите на Ловеч не са за споменаване на неприятни факти, а за бързо намиране на работещи, смислени и ефективни решения в полза на града и неговите жители.

За съжаление, няма как избягаме от действителност. Няма как да не бъде изнесена причинно-следствена връзка, която е логичната основа, поради която още месеци наред ще съобщаваме неприятни новини и ще търсим онези възможни и добри решения, които трябва да променят пътя на Ловеч към по-добро и към нормалност.

Лъжите на предишната градска управа са факт: Община Ловеч се оставя с пълни каси и няма финансови проблеми!

За съжаление, нищо такова няма. Просто реалността е доста различна! Заложени са бомби, които гърмят всеки ден. Подписвани са милионни договори, без да имат каквото и да било обезпечение. Задълженията по тях са сериозни. Подписалите ги са уволнени, но това не пълни хазната.

Настоящият съветник и бивш кмет, както и целия му екип, подписвал документи, дължат много, много обяснения. Най-вече на жителите на Ловеч и на специализираните органи.

Дотогава, наследството на лошото управление ще ни преследва, независимо дали ни харесва или не, дали сме подготвени или не.

sportnazalalovech24111319Както БТА съобщи, от Регионалната здравна инспекция в Ловеч е издадена заповед за спиране от експлоатация на спортната зала в града. Причините за затварянето на обекта са редица неизправности, които са установили инспекторите при проверка на място. Част от тях са изпочупени прозорци, осветителни тела, неработеща механична вентилация, липсващо отопление, счупени мивки, брави, душове. Няма и обособено място за оказване на първа медицинска помощ. Установени са течове от покрива, изкъртена мазилка, неравна подова настилка.
Обектът ще бъде затворен до отстраняване на направените предписания, като даденият срок е до 31 март 2016 г. Залата е била временно спряна от експлоатация и през 2012 г.
Дали това ще е последната неприятна изненада? Едва ли!

Скоро всичко ще види бял свят!

2 коментара

  1. Този коментар и съжденията в статията чии са? Анонимни, на гражданина Х или на представител на общината? Надявам се е упоменаването е пропуск от страна на администратора, иначе би било форма на манипулиране на обществено мнение

  2. И какво стана? Дойде нов кмет и веднага нещата се объркаха: затворена спортна зала, корекции за 2.3 млн. лева. Шегичка, но някои сигурно си го мислят.

    За един бивш председател на общински съвет и депутат състоянието на спортната зала не може да се нарече ИЗНЕНАДА. Залата си е пълен леш от много години и това СЕ ЗНАЕ.

    И да, бях прав преди изборите, когато казвах, че от Мин Чо ще се получи добър общински съветник. Ето ви го, на разположение е по заседанията, знае всичко за случилото се през последното десетилетие в общината от първа ръка, задавайте въпроси, търсете ги тези обяснения.

Comments are closed.