antondolapchiev3012151Народният представител от ГЕРБ Антон Долапчиев обяви открити приемни в Ловеч за 2016 г. Както и досега той ще се среща с граждани всеки първи и трети понеделник от месеца в офиса на партията в бл. „Кокиче“ от 9 до 12 ч. Това Долапчиев съобщи днес по време на новогодишното тържество на Сдружение на инвалида „Взаимопомощ“ в Ловеч. Домакините обаче му заявиха свои тежнения още веднага, като заръчаха: „Работи за града ни!“.

Секретарят на „Взаимопомощ“ Валя Славчева поиска подкрепа за базата на сдружението, а председателят на кварталния съвет на кв. „Уста Колю Фичето“ Поляна Вълчева – за довършване на кварталния клуб. Народният представител се ангажира да съдейства пред местната власт още в първите дни на новата година за разрешаване на тези проблеми.

Антон Долапчиев беше специален гост по-рано през седмицата и на пенсионерския клуб на инвалида „Вароша“. И тогава, и днес той подари на възрастните апарат за измерване на кръвното налягане. Днес подсигури и десерта за тържеството на „Взаимопомощ“, на което се бяха събрали около 90 от общо 190-те членове. Домакини и гост си честитиха Новата година с пожелание за здраве, благополучие и нови срещи.

1 коментар

Comments are closed.