Д-р Дудевска изрази своята съпричастност и обясни, че средствата, които даряват, са лични.  Те не са значима сума, но ще могат да послужат за посрещането на най-належащите битови нужди на хората.

„В тази ситуация няма „малка“ сума. За нас всичко е от полза и ни е в помощ!“ – каза Тодор Станчев, един от пострадалите при пожара собственици.

Хората споделиха, че трябва да се продължи разчистването на отломките от изгорелите шест къщи, които още тлеят.

Народният представител Николай Нанков и общинският ръководител на младежите Иван Миховски, предприеха бързи действия за осигуряване на товароподемна техника и камион, предоставени от Емилиян Евтимов, които да работят през почивните дни, за да може разчистването на отломките да продължи. Това се оказа най-необходимата помощ в този момент според думите на пострадалите шипковенци, за да се избегне ново разпалване на опожарените сгради, както в нощта на четвъртък срещу петък, когато една от къщите отново се е възпламенила и се е наложило пожарната отново да гаси пламъците, обясни Миховски.

В ранната утрин на събота, 10 август, край пепелищата пристигна тежкотоварна техника. В акцията с доброволен труд се включиха младежи от ГЕРБ – Троян, които помагаха на пострадалите – всичките възрастни хора, за разчистване на останките на изгорелите при пожара къщи.

Страници: 1 2

4 коментара

  1. Скъпа by the way,
    XXL е размер, въпреки мръсното ти подсъзнание на горещ любител на порно TV.

  2. драги/а –Никой не ви критикува за оказаната помощ. Напротив. Толкова ли не можете да разберете, че политизирането на една помощ в един такъв тежък момент е позорно, долнопробно и отвратително….и ПЕРВЕРЗНО /преди предсрочни избори/ !!!!

  3. съдейки по ника ви,, не съм изненадан от перверзното тълкувание. Сам/сама ли ще си намерите наистина отвратителни изпълнения на червените активисти и активистки последните месеци или искате да ви ги избера! както и подобни материали като коментирания тук, които обаче са пуснати от другата партийна централа! със същата цел.

  4. даже от една човешка трагедия гледат да си направят политическа реклама. Отврат!

Comments are closed.