gerbshipkovo1008133Народните представители от ГЕРБ Николай Нанков и Корнелия Маринова и общинската структура в Троян се включиха в подпомагането на хората от Шипково, загубили къщите си в пожар избухнал около 3 ч. през нощта на 7 август и изпепелил шест къщи в курортното село.

Общинските съветници от ГЕРБ и народният представител Корнелия Маринова подпомогнаха с 1000 лв хората, останали без домове. В петък, 9 август, в кабинета на кмета на селото Минко Станчевски,  д-р Цветомила Дудевска – съветник от ГЕРБ и Иван Миховски, също съветник от ГЕРБ и председател на местната младежка организация, връчиха дарението на пострадалите.

Страници: 1 2

4 коментара

  1. Скъпа by the way,
    XXL е размер, въпреки мръсното ти подсъзнание на горещ любител на порно TV.

  2. драги/а –Никой не ви критикува за оказаната помощ. Напротив. Толкова ли не можете да разберете, че политизирането на една помощ в един такъв тежък момент е позорно, долнопробно и отвратително….и ПЕРВЕРЗНО /преди предсрочни избори/ !!!!

  3. съдейки по ника ви,, не съм изненадан от перверзното тълкувание. Сам/сама ли ще си намерите наистина отвратителни изпълнения на червените активисти и активистки последните месеци или искате да ви ги избера! както и подобни материали като коментирания тук, които обаче са пуснати от другата партийна централа! със същата цел.

  4. даже от една човешка трагедия гледат да си направят политическа реклама. Отврат!

Comments are closed.