gerbpres2205132Народните представители, избрани от листата на ПП ГЕРБ в Ловеч, Николай Нанков и Корнелия Маринова ще проведат приемна на 8 юли, понеделник, от 9 ч. Тя ще бъде в клуба на партията в бл. „Кокиче” в центъра на града. 

Народният представител Корнелия Маринова ще проведе приемна в Тетевен

Народният представител, избран от листата на ПП ГЕРБ, Корнелия Маринова ще проведе приемна в Тетевен на 8 юли, понеделник, от 15 ч. до 17 ч. Тя ще се състои в кабинета на председателя на Общинския съвет в сградата на община Тетевен.

2 коментара

  1. “Да се върнем на темата. Проучване на НСИ показало, че 2 081 799 българи не били прочели нито една книга през миналата година. Като вземем предвид тези, които още не могат да четат, тези, които вече не могат да четат, а също и тези, които никога няма да могат да четат, ще излезе, че половината от четабилните българи не са прочели лани нито една книга. А сред еднокнижниците най-много били почитателите на еротичните романи и турските семейни саги.
    На такъв материал – такова управление. И все по-такова ще става.”

  2. http://www.blitz.bg/news/article/209433

    ” Ново кърваво писмо в ГЕРБ, искат оставки на депутати

    Уважаеми съграждани, скъпи приятели, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

    На 21.06.2013г. в местни медии за гр. Ловеч, беше огласено решение на общинското ръководство на ПП ГЕРБ ,с което са изключени 11 нейни членове.

    Първо, това решение е противоуставно, защото според Устава на партията, решение за изключване може да постанови само Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.А преди постановяване на такова решение се дава възможност предложените за наказание членове да бъдат изслушани.

    Второ, мотивът за това решение е, че „всеки един от изключените е пречил и е работил срещу партията по време на предизборната кампания 2013 г. за Народно събрание.” За никого от обвинените в ”идейна измяна”не са посочени конкретни , осъществени от него лично нарушения. С такъв мотив би могло да бъде изключен всеки „нарочен” за такава разправа член.

    Скандалното изключване, което на национално ниво е грозен прецедент за партията ни, беше коментирано в почти всички електронни и печатни медии в страната, както и в програма „Хоризонт” на БНР.

    На 25.06.2013г. по инициатива на Изпълнителната комисия изключените 11 члена бяха поканени за среща с г-н Бойко Борисов. На тази среща присъстваха само част от тях, поради факта, че за нея ни бе съобщено след приключване на предходния работен ден и не всички успяхме да си подсигурим отпуск толкова бързо.

    Всички ние искаме да благодарим на г-н Борисов за разбирането и искаме да Ви уведомим, че никой от нас никога не е изключван от ПП ГЕРБ! Просто г-жа Корнелия Маринова и г-н Николай Нанков – политически ръководители на общинско и областно ниво на структурите на ПП ГЕРБ Ловеч, а също така депутати в настоящото 42-ро НС, избързаха да съобщят освобождаването си от ”неудобните”, макар и без решение на ИК на Партията.

    Ние сме работили за идеите на Партията от първия ден на учредяването до сега!

    Уведомяваме Ви, че и за в бъдеще ще продължим да работим, мотивирани още повече от проявеното на срещата пълно вникване в проблема от страна на г-н Борисов!

    По негови указания, дадени на срещата, Общинският ръководител Корнелия Маринова заедно с Областния координатор Николай Нанков трябваше в медиите и на пресконференция да кажат истината за своето противоуставно поведение и да се извинят на неправомерно изключените за стореното зло на тях и на Партията!

    Но все още чакаме това да се случи ……

    С поведението си общинският и областният ръководител на ПП ГЕРБ Ловеч доказаха ,че могат да разединяват, но не и да обединяват членовете на партията.

    Очевидно е, че тези пък, които изразяват открито своята позиция или несъгласие с методите на работа на местните партийни лидери, представляват заплаха за тяхното политическо кариерно развитие и за назидание „трябва” да бъдат изключени.

    Маринова и Нанков наложиха на общинско ръководство на ПП ГЕРБ Ловеч това незаконно решение, което ни дискредитира и подрони нашия авторитет и този на ПП ГЕРБ пред всички Вас, пред избирателите!

    Заради това заявяваме, че снемаме доверието си от г-жа Корнелия Маринова – общински ръководител, и г-н Николай Нанков – областен координатор, и ги призоваваме да поемат своята политическа отговорност за постъпките си, като подадат оставка.

    От групата на 11-те „изключени“.”

Comments are closed.