policelch2003142От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 03.05.2015г. около 13.00 ч. в манипулационна зала на ФСМП-гр. Летница е намерено починало 9-годишно момиче от града.

От първоначалния оглед видими следи от насилие не са открити.

Трупа е откаран за аутопсия в МБАЛ-Ловеч, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

През почивните дни са регистрирани и множество кражби на територията на област Ловеч.

На 01.05.2015г. в РУ-Луковит е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е отнел телевизор, декодер, мобилен телефон и около 10 литра ракия от частен дом в града.

На 03.05.2015г. в 08.00ч. в РУ-Троян е получен сигнал за взломен монетник на кафе-машина разположена в центъра на с.Дебнево. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в базова станция за мобилни комуникации находяща се в землището на с.Стефаново и е отнел инсталация за захранване.

РУ-Тетевен разследва кражба на 32 инчов LCD телевизор извършена от частен дом в гр.Тетевен.

В РУ-Ябланица е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е отнел сак с дрехи, парфюми, електронен четец, лаптоп, СУМПС и две дебитни карти от л.а. «Шкода» паркиран в района на пещера “Съева дупка” край с.Брестница.

На 30.04.2015год., в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол, троянски полицаи са иззели 13,590кг. насипен тютюн без акцизен бандерол от къща в гр.Троян, обитавана от М.Б.-62 годишна. На жената е съставен акт по ЗАДС.

1 коментар

  1. Samo tova li che e namereno poveche informaciq nqmali kak se kazva ot kakvo pochinala

Comments are closed.