gerbkoncert905135Над 700 човека изпълниха на 9 май площад „Тодор Кирков” в ловешкия квартал „Вароша” за закриването на предизборната кампания на ПП ГЕРБ. Под бурни аплодисменти бяха посрещнати на сцената кандидатите от листата на партията за народно представители.

Поздравяваме ви за позитивната кампания, за това че не се подведохте по хулите и компроматите на БСП – те само това могат и само това правят, казваха хората на своите избраници.

Пред своите избиратели на сцената излязоха в обратен ред на листата Росица Маринова – учител, Андрей Моврадинов от Летница, Тодор Петров – областен на МГЕРБ, икономистът Симо Иванов от Ябланица, инженерът Цветан Георгиев от Угърчин, д-р Мадлена Бояджиева от Тетевен, Илиян Тодоров от Троян. Под бурните овации на публиката на сцената бяха представени и областният координатор на партията и втори в листата Николай Нанков, зам.-министър на регионалното развитие, преди това областен управител на област Ловеч, и водачът Корнелия Маринова.

gerbkoncert905134„Днес е време разделно – България е изправена пред най-трудния избор в най-новата ни история. В тези тежки времена трябва да възродим стремежа си да бъдем в помощ на хората, смазани от тежестта на прехода, продължил твърде дълго, заради онези, които днес пак поставят страната ни на изпитание. Както винаги са го правили. На всички ни е ясно защо се случва това, какви цели и интереси стоят в генезиса на тази ретроградна сила. Ясно е, защото помним…от лагера „Слънчев бряг”, през кредитните милионери, които обраха всички нас, до високите сметки, които пълнят онези 25 млрд., които ние, а и нашите правнуци, ще дължим на енергийната мафия”, обърна се към множеството Маринова.

„От името на всички мои колеги, като жена и майка, като обществена личност, като учител на вашите деца и внуци – в този момент, може би един от най-съдбовните в историята ни, изпращам до всеки българин в родината или извън нея, това послание, носещо най-дълбоките ни чувства. На 12 май за пореден път в живота ни сме изправени пред важния избор, от който зависи пътят на родината ни. Зависи дали България ще продължи напред, или за пореден път ще се върне в началото и отново ще изживее годините на прехода, на трудния преход, който дамгоса поколения, който затри съдби”, каза още в словото си водачът на листата.

Тя призова хората „заради всичко, на което държим и ни е скъпо нека на 12 май превърнем каузата за съзидание на България в своя лична кауза”

DSC_0253„Вижте кой иска да върне България на хората, тези, които я отнеха – дали ще върнат заменените гори и красотата на плажовете, които изкупиха на безценица в съмнителни сделки, или ще върнат куфарчетата с пари, или милиардите, които заложиха чрез сметките ни за ток”, попита риторично Маринова и подчерта, че „трябва категорично да поверим каузата съзидание в ръцете на онези, които вече построиха и обновиха театрите, музеите, училищата и читалищата, болниците, които построиха магистралите и пътищата, трябва до един да запазим решителната вяра, че ще успеем с Божията помощ да победим, за да продължи България напред”.

Водачът на листата се обърна специално към младите хора, като ги призова да бъдат градивни и да работят всекидневно за целите си. „Вие младите хора в Ловешко, младите хора на България го можете”, обърна се специално към младите тя и това бе посрещнато с бурни аплодисменти. .

В последното си обръщение към своите избиратели Корнелия Маринова се обърна специално и към жените. „Правителството на ГЕРБ ни даде шанс да покажем на какво сме способни. И ние го направихме, защото по-силни сме, по-чувствителни за чуждата болка сме, по-добре се справяме с кризи. Подкрепете ни, вие знаете какво бъдеще искате за децата си, защото сте Майки”, призова още тя.  

По думите й демокрацията не е само правото да говориш свободно, не е само свободата на разказваш вицове за властта, демокрацията е огромната отговорност да мислиш и работиш за другите. „Гласувайте на 12 май. Това е ваше изконно право, това е вашият принос за развитието на България. И не забравяйте – днес е време разделно – или ще продължим напред и нагоре, или ще се върнем назад, за да извървим за пореден път историята си през последните 20 години”, каза още в обръщението си Корнелия Маринова.

Тя призова публиката: „Вие сте на ход! България не е собственост на политическите лидери, България е на всички нас – разликата е, че някои строят и оставят след себе си съграденото, други – те просто копаят гробове за милиарди като „Белене”. Ние от ГЕРБ предпочитаме да бъдем сред строителите на модерна България с номер 15 в бюлетината! Елате с нас, защото имаме воля да построим отново Северна България, която други разграбиха и убиха, а сега искат отново власт – не, на 12 май да им кажем категорично не с номер 15 в бюлетината! За да пребъде България трябва да продължим с ГЕРБ напред. Те поведоха България по верния път, те са верният избор и за следващите години”.

И докато вечерта продължи с красив концерт на ловешки състави и любимецът на младите хора – Рафи Бохосян, хората разговаряха с кандидатите на листата на ПП ГЕРБ за област Ловеч.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

9 коментара

  1. Колко е загрижена Корнелия Маринова за младите хора и децата.На тези деца на които тя преди години крадеше част от нафтата за отопление на училището и я прадаваше.Заделяше част от строителните материали които отиваха за ремонта на къщата и до лятното кино.Да не говорим за щипнатите пари от проекти и обществени поръчки. Но нали си има закрилници одит няма и няма и да има.Докато олигарси и престъпни групировки си купуват места за депутати нищо добро не ни очаква.

  2. Лъжат! Не са отишли всички да им пожелаят успех. То и Британското правителство уж им беше пожелало успех ама ….

  3. Боко, трудно броиш…

  4. Над 700 или над 70? 🙂 минах от там и мога да кажа, че определено хората бяха под 100 човека

  5. “Върнахме” младите хора в Ловеч. Нека сега те “бъдат градивни и да работят за целите си.”

  6. Кой се кара
    на пиара?!
    “Туй си може…” –
    казвай тоже. 😉

  7. И едно предложение към ПаФката. Можеш спокойно да си преименуваш сайта на “ГЕРБ ДНЕС”

  8. Елке, защо преписваш от брой на вестник ДУМА от преди 35 години ?

Comments are closed.