Многобройни награди – колективни и индивидуални, получиха децата за своите  коледни картички, спечелили конкурса на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – Ловеч. Традиционната изложба бе открита на 21 декември вечерта в Художествена галерия „Вароша“. Наградите бяха връчени от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, която в приветствието си каза:

„Тези пъстри, чудесни картички ни говорят за едно – че се опитваме успешно да направим детството на нашите деца щастливо. Радостно е, че всички училища в нашата община са участвали в този конкурс. На практика повече от 20 години в навечерието на Коледа се прави тази изява и тя дава възможност на децата да нарисуват своята мечта, да  развиват таланта си и да успяват в живота.“

Кметът благодари специално на директора на ЦПЛР – ОДК –Ловеч, Елка Петрова  за чудесната работа с децата и постигнатите резултати.

Над 400 картички участваха в конкурса, като компетентно жури отличи  47 от тях и техните автори. Участниците са на  възраст от 5 до 15 години. Церемонията по награждаването бе открита с виртуозно изпълнен танц на Детски танцов състав „Ловеч“ при  ЦПЛР – ОДК –Ловеч, с ръководител  Цветомира Христова. Водещ бе актьорът Стоян Георгиев.