handball904142Габриела Петрова

Завърши първенството на Б- РХГ при мъжете. Хандбалистите на „Ловеч 98” изиграха последните си три мача на 6.04.2014 в Ловеч. Те надиграха категорично и трите си съперника. Най-изразителна победа беше постигната срещу отбора на „Левски 1920”, когото победиха с 22-8. Мъжете победиха и шампиона на Б-РХГ  габровският „Чардафон” с 14-7 ,а в последният си мач победиха и вицешампиона „Локомотив” Горна Оряховица с 16-12.

От отбора на Ловеч бяха отличени Ивайло Христов за най-добро ляво крило, Лъчезар Баровски за най-добра дясна свръзка.

handball904141Най-добър състезател е Теодор Симеонов. Голмайсторският приз бе за Ивайло Христов. Момчетата показаха сериозно игрово израстване. Достойно се представиха Борис Борисов, Борис Колев, Илиян Матев, Антони Стоянов, Кристиян Баровски, Георги Георгиев, Иван Иванов, Георги Чапаров, Станислав Стоянов. В последните срещи не взеха участие Светослав Стоянов и Димчо Цанов, но те също допринесоха за успеха на ловчалии.

Отборът продължава с тренировъчният процес, въпреки че няма да има повече официални срещи. Хандбалистите ни ще вземат участие в „Купа Геро”, която ще се проведе за втора поредна година в края на май , а за първа на нея ще вземат участие и мъжки отбори.