hklovech98-1602142Габриела Петрова

Хандбалният “Ловеч 98” загуби осминафинала за Купата на България от миналогодишният й носител и третият в класирането в А-РХГ Добруджа. Срещата започна добре, като нашите момчета откриха резултата след успешно изпълнение на седем метрово хвърляне на Лъчезар Баровски. Именно той напусна принудително терена в 15 минута на първото полувреме, след получена травма на левият глезен.

Ловчалий няма за какво да съжаляват, тъй като срещу тях стоеше един млад, подготвен  и доста добре обигран отбор. В Добрич имат изградена пирамида в мъжкият профил,и са сред  водещите  във всички възрастови групи.

hklovech98-1602141      В срещата по 4 точни попадения имат Станислав Стоянов и Ивайло Христов, Светослав Сточнов 3, Илиян Матев, Антони Стоянов и Лъчезар Баровски по 2 гола,Иван Иванов и Димчо Цанов по 1 гол. Борис Колев, Георги Чапаров и Георги Георгиев нямат отбелязан гол, но за сметка на много стабилна игра в защита. 16-годишният страж Борис Борисов показа, че не случайно е Национален състезател в своята възраст, а Кристиян Баровски показа Световна класа в пасовете за бърз пробив.

     В слънчевият следобед в залата дойдоха доста любители на хандбалната игра, сред тях изявени специалисти от близкото минало като Христофор Джабарски, Васил Цветков и Елка Александрова, а момичета от женският отбор ги подкрепяха през целият мач.

 

1 коментар

  1. Добруджа отпадна миналата година още първият кръг за Купата на България : )

Comments are closed.