baletralica606162Поредния успех за момичетата от Балет “Ралица “! Вчера в град Габрово се състоя зоналния етап на трети Национален фестивал за руска поезия, песен и танц “Пусть всегда будет солнце”. В раздел танци във възрастови групи 5-8 клас и 9-12 клас, момичетата на Боряна Филипова грабнаха първите места с танците си “Шеф-повара”и “Веселая бригада” и това им дава право на участие във Националния етап на фестивала, който ще се състои на 10.09.2016 год.в град Казанлък!

Балет” Ралица” е лауреат от втория фестивал и освен, че взе отново две първи места, участва и в гала концерта на лауреатите на Язовир Копринка!

2 коментара

  1. Честито на моичетата, много са добри, със страхотна ръководителка. Можеше поне да се поинтересувате за всички участници от Ловеч , за да е по-обективна статията. За пореден път засичам субективно отношение. Може би, след като не сте прсъствали там лично, трябва по-обстойно да се запознаете със събитието преди да пишете. По този начин “страницата” ви въобще не е обективно отражение на обществото и случващото се в него, както вече бяхте писали, че ще бъде!

Comments are closed.