snqginspekciq412158Приключи поредната проверка на кмета Корнелия Маринова за качеството на снегопочистването.

Павлин Иванов

Преди минути приключи среднощната проверка на кмета Корнелия Маринова на снегопочистването в град Ловеч, междуселищната пътна мрежа и в някои от населените места в общината. От 21.00 ч. до 00.30 ч. бяха обходени голяма част от пътищата, за които Община Ловеч носи отговорност.

За разлика от следобедните часове, почти целият град е в добро зимно състояние. Огромна част от улиците е почистена, платната са небивало широки. Състоянието на бул. „България“ и бул. „Мизия“ е повече от прилично. В квартали са почистени повечето от малките улички.

В кварталите „Бабаковец“ и „Червен бряг“ вече е доста по-добро състоянието на пътищата и придвижването е значително по-безопасно.

snqginspekciq412157В момента техниката на общинската фирма „ЕКО“ е по улиците на Ловеч и продължава своята работа.

Състоянието на междуселищните връзки към 00.00 часа е задоволително. Има навявания и шосетата са замръзнали. Пътят към село Българене е в много добро състояние.

Лошо е положението е състоянието на пътищата Ловеч-Баховица, Ловеч-Лисец и пътя Баховица-Славяни. Почистваща техника очевидно не е минавала в последните няколко часа и пътища в тези участъци са за придвижване с особено внимание.

Към 23.00 ч. беше лошо състоянието на околовръстното шосе, както и по пътя Ловеч-Плевен и старият севлиевски път. Въпреки, че е пътищата се чистят, продължаващият снеговалеж и навяванията намаляват както видимостта, така и скоростта, с която можем да се движим безопасно.

snqginspekciq412153През нощта отново ще бъдат инспектирани уличната мрежа и пътищата между населените места.

Не забравяйте, снегопочистването се извършва с пари от вашите данъци!

При нередности, некачествена работа, моля, незабавно сигнализирайте!

Можело значи!

 

 

22 коментара

  1. Трудно е нали Г-н Иванов???
    Когато бяхте в опозиция не беше трудно да сте обективен,нали?
    А сега?
    “Пътните платна са (небивало широки )
    Съветвам ви да не изневерявате на себе си,и да казвате нещата с истинските “думички”(както преди)
    Преди бяхте доста обективен,а сега угодничеството ви прозира по един много грозен начин!!!
    И въпросът ми:Продава ли се себеуважението,и колко струва то???

  2. Здравейте,

    Няма ли някаква възможност да се направи график. Да се каже кога ще се почистват кварталите, достатъчно сме напреднали с технологиите и ако има забавяне ще се разберем кога да идем да си преместим колите. Да влезе машината и да почисти между блоковете и да си иде спокойно. Като се съберем хора може да си помогнем, ако някой закъса, а защо не и пред входовете да почистим малко. В момента бях долу и чистих пред входа си. Почувствах се малоумен на фона на образованието си. Седях чистих няколко часа пред входа, пътя до магазина и до другите два входа и пътя до автобусната спирка до нас. Облизах снега около колата ми, после мина машината не почисти почти нищо и снега, който беше загребан го сложи пред колата ми. Шофьора едвам се върна до началото на улицата на заден ходен, поради стилът на паркиране на съседите и не направи още едно движение да обере останалият сняг. Сега пред колите на доста хора има около 80-90 см висока преспа сняг. Най вероятно ще станат и по-големи понеже хората обичат да хвърлят пред колата на съседа. Дано някой съсед го прочете това и следващият път като ме види да не го мързи, ами да дойде да хвърли и той две лопати сняг, а не да ме тупа по рамото и д ами казва “Браво!”. Ние сме боклуци и не заслужаваме да ни чистят снега и да ни асфалтират дупките. С този начин на мислене нека мрем в лайна! (без извинение)

    Поздрави

    Глупака, който не го мързи да си почисти пред входа

Comments are closed.