На 13.08.2017г. в 07.55часа  в района на с. Гложене,  лек автомобил «Ситроен» управляван с несъобразена скорост от 30-годишен мъж от гр.Тетевен губи контрол върху управлението и се удря в насрещно движещ се «Фолксваген-Голф». В резултат на удара наранявания е получил 40-годишен мъж , който е пътувал във «Фолксваген»-а. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, образувано е досъдебно производство.

На  13.08.2017г. в 12.05  часа  на ПП I-4, в землището на с. Български извор, л.а. «Форд-Фиеста» управляван с несъобразена скорост от 58-годишен мъж от с. Струма губи контрол върху управлението на автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска насрещно движещия се лек автомобил- «Шкода» управляван от 42-годишна жена от гр. София.

При инцидента е пострадала водачката на «Шкода»-та , която е настанена за лечение в ловешката болница. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, а по случая е образувано досъдебно производство.

На 12.08.2017 год. около 00:10ч. на пътя  Ловеч – Микре, лек автомобил “Фолксваген Голф” управляван от 30-годишна жена от гр.Ловеч при маневра изпреварване удря странично л.а. «Сузуки» след което и двамата водачи губят контрол над управлението. «Фолксваген»-а излиза от пътя и спира в крайпътна ливада , а «Сузуки»-то пада в канавка. Пострадали от инцидента са водачката на «Фолксваген»-а и 31-годишен мъж , който е пътувал в същия автомобил.. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, образувано е досъдебно производство.

На 13.08.17г. в 10.15 часа на ПП София-Варна, в землището на с.Сопот, л.а. «Мерцедес» управляван от 49-годишен мъж от гр.София предприема изпреварване на движещия се пред него лек автомобил «Фолксваген Голф» въпреки идващия насреща «Фолксваген-Поло».  При връщането  си в лентата «Мерцедес»-а изкарва от пътя «Фолксваген Голф» и удря «Фолксваген Поло». При инцидента е пострадала 64-годишна жена от с.Лесидрен, която е с 3 счупени ребра. Нанесени са значителни материални щети по автомобилите, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

На 13.08.2017г около 17.05ч.  на ПП I-4  в района на с.Малиново, л.а. «Фолксваген Туарег» управляван от 48-годишен мъж от гр.В.Търново  навлиза в лентата за насрешно движение и блъска насрещно движещия се лек а-л «Ситроен». При инцидента е пострадал 43-годишния водач на «Ситроен»-а  от гр.Плевен, който е откаран за преглед в болнично заведнение. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, образувано е досъдебно производство.