police1103141От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 10.11.2014г. около 17.20 часа в гр.Ловеч, Е.Я.-68 годишен, при управление с несъобразена скорост на лек автомобил «Сеат» се е ударил в ел. стълб пред фабрика «Мелта».

Водачът е с повърхностни рани, прегледан е и освободен, като му е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

На 10.11.2014 год. около 10.30 часа, в района на пазара в гр.Ловеч се е стигнало до пътен инцидент между лек автомобил «Форд», управляван от 58 годишен жител на с. Казачево и “БМВ Х5” управляван от 18 годишен младеж от гр.Павликени.

Щетите по двата автомобила са незначителни, но при проверка с дрегер за наличие на алкохол, пробата на водачът на «Форд»-а е отчела над 1,5 промила в издишания въздух.

На мъжът е съставен акт за административно нарушение, образувано е бързо производство срещу него и той е задържан за срок от 24 часа в РУП-Ловеч.

На 10.11.2014г. около 12.20 часа в гр.Тетевен, Фолксваген Пасат” управляван от М.Н.-70 годишен е блъснал на пешеходна пътека 47-годишна жена от града. Пострадалата е откарана в болница, където е установено, че е с фрактура на десен глезен. По случая е образувано досъдебно производство

В РУП-Ловеч е образувано незабавно производство срещу П.А.-25 годишен от гр.Ловеч, който в с.Казачево е управлявал трактор без свидетелство за управление на МПС и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

Незабавно производство за същото деяние е образувано и срещу Ю.М.-38 годишен от с.Крушуна, който е управлявал лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишния срок от наказването му за същото нарушение на ЗДВП.

 

3 коментара

  1. “На мъжът е съставен акт за административно нарушение, образувано е бързо производство срещу него и той е задържан за срок от 24 часа в РУП-Ловеч.”

    Аз само да попитам, па може и да бъркам с простия си акъл… мъжът от горния цитат не трябва ли да е с кратък член? Не че размера на члена има значение….

    1. РазмерЪТ винаги има значение.

  2. Готвят се за коледните празници май 🙂

Comments are closed.