В РУ Луковит е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 22-годишен неправоспособен, криминално проявен жител на града, който на 11 октомври около 11.10ч. е установен да управлява мотопед без регистрация.

Работата по случая продължава.
В РУ Ябланица е задържан 31-годишен мъж от с.Торос, който е установен да управлява лек автомобил с регистрационни табели с изтекъл срок на валидност, без да притежава свидетелство за правоспособност на МПС и след употреба на алкохол, като пробата му с дрегер е отчела 1,41 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

44-годишен мъж от с.Брестница е задържан за срок от 24 часа в РУ Ябланица след като 11 октомври около 15.30ч. е установен да управлява лек автомобил в срока на изтърпяване на наказание лишаване от право да управлява МПС и след като вече е бил наказван за същото деяние по административен ред, с влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързо производство.

26-годишен жител на с.Български извор е задържан в РУ Угърчин след като на 11 отомври е установен да управлява МПС в землището на с.Кирчево след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство.